MBP aansluiten op Samsung TV

Ik zit met het volgende dilemma.

Ik heb sinds een maandje een [url=http://www.apple.com/macbookpro/specs.html]15" MBP[/url].

Tevens sinds een weekje een
[url=http://www.bestekeus.nl/product_info-n-Samsung_UE46D6510_WSXXN-cPath-27_76_6319_6323-pId-80502.html]Samsung LED TV (UE46D6510)[/url].

Nu is de vraag welke kabel heb ik nodig om m'n macbook met m'n TV te koppelen? Het kan wel draadloos, maar aangezien ik bv. geen DVD speler heb is het niet raadzaam om een DVD via de wifi af te spelen, dat hapert. Het liefst heb ik 1 kabel die zowel beeld als geluid naar m'n TV stuurt.

http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/mac_accessories/cables

Alvast bedankt!

heb zelf deze gekocht voor mijn MBP 2010
http://s.dealextreme.com/search/minidisplay%20to%20hdmi

werkt zowel voor geluid als beeld, volgens mij verkoop apple deze kabels ook wel maar die zijn wel duurder. ik hoop dat je er is aan hebt.

De kabel die Mauri4life heeft heb ik ook en het werkt prima. Aan te raden.
Je moet wel een HDMI kabel erbij hebben om naar de TV toe te gaan, het
kabeltje zelft is te kort.

A.C. de Haan

Ik heb zelf een Mini DisplayPort > HDMI kabel van Dr. Bott, de tweede versie. Die ondersteunt ook het geluid. Zoals eerder gezegd is er nog wel een aparte HDMI kabel bij nodig, omdat het geheel aan elkaar te verbinden.

Meer info op: http://www.drbott.info/. Ik heb mijn kabel gewoon bij een Mac dealer gekocht. Ik zie nu trouwens dat er ook een lange MDP>HDMI kabel is en dan heb je geen aparte hdmi kabel nodig om het geheel wat langer te maken.

Eerst had ik ook een adapter gehaald van Dealextreme maar die was na drie weken al weer kapot. Dus toen ben ik op zoek gegaan naar een Mini Displayport > HDMI kabel en kwam uit op [url=http://www.ipodhoes.nl/accessoires/kabels-kabelmanagement/mini-displayport-naar-hdmi-kabel-3-meter.html]deze[/url], deze ondersteunt ook audio.