Mensen verwijderen in Photoshop CS4

Ik heb ooit eens iemand met de photoshop extended cs3 mensen zien wegwerken op een plein.
Hij had daarvoor verschillende foto's genomen en gebruikte dan een script om van die foto's het verschil (de mensen die wandelen) weg te werken. Met als resultaat een plein zonder mensen.

Nu heb ik de extended CS4 maar vind die functie nergens terug.
Bestaat die nog in de CS4 of heb je daarvoor een te downloaden script nodig?

http://www.ephotozine.tv/video/removing-people-from-a-scene-in-photoshop-cs4-1149


Ik heb geen direct antwoord.
Een andere manier om een leeg plein te krijgen is de foto vanaf statief te maken met een ND filter en lang te belichten.

Ik zeg CS5... Content Aware Filling. Klaar!

@Pieterr: dat zal inderdaad de gemakkelijkste oplossing zijn, gewoon een winkel binnenstappen en zo'n filter aanschaffen zal minder werk zijn dan het internet afschuimen om die functie die ik bedoel te zoeken.

Hallo Pieterr en Bram, ik heb een leuk filmpje gepost waar in een minuut uitgelegd wordt hoe je het moet doen. Of is mijn post zo klein dat jullie erover hebben gezien?

Ik vraag me soms af waarom ik moeite doe om mensen te helpen.

Ik heb gevonden wat ik wou hebben:
http://www.youtube.com/watch?v=zZIrM8-lko4
leuke functie.
@Yaris je post is zeker groot genoeg, en om twee mensen te verwijderen prima (ik kende deze werkwijze al) de functie die ik zocht, en nu gevonden heb, kan je gebruiken voor meer dan twee mensen te verwijderen (bijvoorbeeld een Brugse markt vol) en dat is ook zo met de methode die Pieterr beschreef)

[quote=Yaris url=http://www.onemorething.nl/community/topic/photoshop-wegwerken#post-2017408 time=1280655196] Of is mijn post zo klein dat jullie erover hebben gezien?[/quote]
Beste Yaris, op de iPad is jouw (eerste) posting leeg! En dat is het enige apparaat wat ik momenteel bij me heb. Ik had je filmpje dus niet gezien.