Messenger in het dock

Na bijna een half jaar is het me dan uiteindelijk teveel geworden: dat icoontje van MSN Messenger dat begint te springen als iemand iets zegt. Enige manier om het te stoppen is het desbetreffende kadertje op de voorgrond te brengen.

Heeft iemand enig idee hoe je dit irritante gespring kan doen ophouden?

Thanx

Bart

Er is wel een programma om de dock in zijn algemeen te laten stoppen met dat "huppel gedrag", maar dat is zeker weer niet de bedoeling?

Nope.

Trouwens, “animations” uitzetten om een programma te starten heeft geen effect op wat messenger doet.

Ik weet nog een betere oplossing... als ECHT APPLE FAN kan je natuurlijk geen Micro$oft software gaan gebruiken... stap over op Fire, heel handig, kan je ICQ, MSN en andere chat-protocollen allemaal in hetzelfde programma combineren. Er schijnen nog meer van dat soort combi-chat-clients te zijn trouwens.

Gebruik deze Freeware tool:

http://www.unsanity.com/haxies/dockdetox/

[quote:3e092e3682="Adriaan Mol"]Gebruik deze Freeware tool:

http://www.unsanity.com/haxies/dockdetox/[/quote:3e092e3682]

Volgens mij was dat nou juist niet zijn bedoeling. Als ik 'm goed heb begrepen wil hij alleen MSN niet meer laten bouncen, de rest gewoon wel… als ik het goed heb… :lol:

Achja, uiteindelijk is alles goed om het te doen ophouden.

er is een oplossing tegen het irritante gedrag van MSN : iChat :twisted:

[quote:05816ffa58="MacAttack"]er is een oplossing tegen het irritante gedrag van MSN : iChat :twisted:[/quote:05816ffa58]

Wat ook zo vreselijk irri is aan messenger is dat je contacts altijd de naam hebben die ze zelf opgeven (althans nog geen manier gevonden om dat aan te passen). Met andere woorden, pubers als mijn stiefzus die iedere dag een ander iets invullen (liefst hele zinnen) maken je dan totaal in de war. Zelf gebruik ik “Fire”, kan ik iedereen gewoon een naam geven die IK makkelijk vind, ook al veranderen ze nog zo vaak. Ook makkelijk aan Fire is dat 'ie een log bijhoudt van alle chats, lukte me in Messenger ook niet.

Kortom: stop met Messenger! :wink:

Ik heb ook eerst fire gebruikt, maar ik vond het juist heel erg onhandig omdat ik niet die nicknames kon zien. Daarom gebruik ik nu Proteus. Echt een top programma, het kan alles wat Fire kan en nog meer......

[quote:b556ff8788="Jan-Willem"]Ik heb ook eerst fire gebruikt, maar ik vond het juist heel erg onhandig omdat ik niet die nicknames kon zien. Daarom gebruik ik nu Proteus. Echt een top programma, het kan alles wat Fire kan en nog meer......[/quote:b556ff8788]

Bedankt voor de tip, ga ik daar ook eens een blikje op werpen. 8) www.proteus.com?

nee het is [url]http://www.indigofield.com/[/url] ik gebruik momenteel de beta versie. een paar kleine dingentjes doen het daarom niet (geluid). je moet het wel registreren, (ik heb de gratis trail versie die gewoon alles doet alleen komt 1 keer per week een pop up die je meteen weg kunt klikken)

gebruik proteus