Messenger windows -> quotes?

In de Windows-versie van MSN hebben de gebruikers de mogelijkheid om zo'n quote achter hun nick te zetten (of huidig iTunes track). Weet iemand of het mogelijk is in Adium/amsn/messenger om op één of andere manier deze quotes te kunnen zien...?

grtz
Pib

Bij aMSN krijg je standaard een iTunes-plugin mee. Je moet die alleen activeren via het plugins-menu. Adium heeft een [url=http://trac.adiumx.com/wiki/iTunesScript]iTunes-script[/url].

[quote:f891093cf3="moodjoo"]Bij aMSN krijg je standaard een iTunes-plugin mee. Je moet die alleen activeren via het plugins-menu. Adium heeft een [url=http://trac.adiumx.com/wiki/iTunesScript]iTunes-script[/url].[/quote:f891093cf3] Maar bedoel vooral voor de quotes, niet persé voor de huidige iTunes track. Gaat dat dan ook?

Pib

die extra schuingedrukte berichten ACHTER de nicknames worden niet op de mac ondersteunt.

en nog een vraagje.... :P weet iemand of de itunes/mediaplayer liedjes die je contacten afspelen te zien kunnen zijn in mercury messenger? ik heb namelijk al wel uitgevonden hoe ik zorg dat zij zien wat ik afspeel, maar ik zie nog steeds niet wat zij afspelen.... alvast bedankt