Method Not Allowed

Hey, Op [url=http://www.martinie.tk]mijn site[/url] heb ik een poll van zo'n gratis site. Hij staat er perfect op maar als ik stem bv voor en dan krijg ik dit: Method Not Allowed The requested method POST is not allowed for the URL /bakker.martijn/PN20I0.htm.

Apache/1.3.26 Server at home.zonnet.nl Port 80

Weet iemand hoe dit komt en hoe ik dit kan voorkomen?

Alvast bedankt

Ik vermoed dat die poll PHP gebaseerd is en je (gratis) provider dat niet ondersteund. Wat is je 'echte' URL? Omdat je gebruik maakt van een .tk adres?

Nu krijg je iets heel moeilijks te horen, maar ik hoop dat je het begrijpt. In de javascript waarin je poll staat, gezien op [url=http://martinie.freepolls.com/cgi-bin/polls/001/poll_blank.js?id=ivanI10885365362897]deze pagina[/url]. Staat dus METHOD=POST op de derde/vierde regel.

Bij servers die je ook je internet bieden, zoals Zonnet ik jou geval, heb je met het probleem te maken dat je eigenlijk geen ondersteuning voor php of iets anders hebt. Voor de functie POST en GET maakt het uit of het in hoofdletters staat of niet. Je hebt verschillende mogelijkheden:
[i:43b1a401bb]POST
post
Post[/i:43b1a401bb]
En soms moet je in plaats van post get gebruiken, die ook weer dezelfde combinaties van hoofdletters/kleine letters heeft. Meestal is het wel te vinden op de Helpdesk-onderdeel van de, in jouw geval, Zonnet-website. Je moet maar wat experimenteren als je toegang hebt tot dat bestand wat op freepolls.com staat.

Dat was inderdaad best moeilijk :wink: Maar ik zal even kijken..

@Syndic Mijn echte URL is http://www.home.zonnet.nl/bakker.martijn