Microsoft gaat strijd aan met iPod van Apple

De eerste handhelds om muziek en films af te spelen met software van Microsoft, komen in de tweede helft van dit jaar in Europa op de markt.

Volgens WebWereld…

http://www.webwereld.nl/nav/e?18062

http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9882
http://www.microsoft.com/windowsmobile/products/portablemediacenters/default.mspx

Ik heb die Portable Media Centres al gezien, het lijken net Gameboy Advance computertjes alleen dan een stuk groter en vooral stukken dikker. Je kan er ook tv op kijken maar ja op zo'n klein scherm.. Lijkt mij iets waar ik al voorzichtig van kan concluderen dat het niet zo'n grote hit zal worden als Microsoft zou willen (net zoals de TabletPC).

Apple onderscheidt zich toch wel in design?? Koreaans design t/o Itadesign van Apple .... Wel eens een Kia vergeleken met een Alfa? Koreaanse en Chinese MP3-spelers zijn er al genoeg en toch is Apple met een veel duurder model marktleider. Ik verwacht niet dat daar veel verandering in komt. Ik hoop het in elk geval, want ca. een maand geleden vernam ik een verontrustend bericht (Financieel Dagblad): het marktaandeel Apple computers is op een historisch dieptepunt beland.

Het is inderdaad nogal een kast!

Dan kies ik toch voor de iPod3 :smiley:

Dit is toch apple's met peren vergelijken, ipod doet alleen muziek dat andere apparaat doet veel meer dan alleen muziek.Video en foto's om precies te zijn ;-)

logisch toch, al die pc boeren willen ook een stuk van de taart! als ik apple was maakte ik osx geschikt voor 86-struktuur-bakken voor longhorn uitkomt, dan ben je probleem van ipod deels kwijt. bye bye window$

Bovendien staat er in de specs dat qua video, het alleen wmv afspeelt. Heb je daar al je divx'jes voor bewaard.

Sorry hoor, maar ik vindt het wel een leuk speelgoed ding. Jammer dat het alleen maar dit kan, ik heb windowsXP op zo'n klein apparaatje gezien dat is pas leuk.

Maarrrr

Ik hoop dat Apple met de iPod+ uitkomt en het liefst eerder mooier en beter. En met bijvoorbeeld OSX mobile?? zou wel grappig zijn

Ik vind hem veel te groot. Zo'n ding is niet bruikbaar als mp3 player. En voor die paar keer dat je een film of foto's wilt zien dan gebruik ik liever een ibook/powerbook. Kortom, ik geloof niet in dit gadget.

Ik vind hem er mooi uitzien. Ach, in de toekomst heb je gewoon zo'n all-in-one ding waar je muziek, games, internet, video, foto, telefonie en je boterham mee kunt roosteren. Ben je in een keer klaar.

Ja uit eindelijk wel , een all in one voor iedereen, en losse apparaten voor specialisten lijkt mij

ik zou wel graag een sony-Ericsson P900 en een iPod inéén zien. hebben we alles wat dat ding van MS/Creative heeft plus een goeie PDA erbij - met die nieuwe schijven van Toshiba moet dat toch gaan lukken, niet :lol:

[color=darkred:71097db9d4]De handheld van Creative is daardoor wel drie keer zo dik en twee keer zo breed. Dat is nodig om het kleurenscherm kwijt te kunnen. [/color:71097db9d4]

Héél leuk om aan je broekriem te hangen.
Zakt je broek dus letterlijk en figuurlijk van af. :smiley:

[quote:7418c9bb7e="KarelWillem"][color=darkred:7418c9bb7e]De handheld van Creative is daardoor wel drie keer zo dik en twee keer zo breed. Dat is nodig om het kleurenscherm kwijt te kunnen. [/color:7418c9bb7e]

Héél leuk om aan je broekriem te hangen.
Zakt je broek dus letterlijk en figuurlijk van af. :D[/quote:7418c9bb7e]
Als accessoire komen er een aanklikbare beugel en twee wieltjes. Biedt plaats aan de speler en twee extra accu’s

[quote:e7603e7d14="lucasraggers"]Ik vind hem veel te groot. Zo'n ding is niet bruikbaar als mp3 player. En voor die paar keer dat je een film of foto's wilt zien dan gebruik ik liever een ibook/powerbook. Kortom, ik geloof niet in dit gadget.[/quote:e7603e7d14]

Moet je wel je ibook/powerbook nemen. Dit apparaat is stukken kleiner. je stopt hem in je binnen zak en klaar.

Zou leuk zijn als je je digitale fototoestel er op kunt aansluiten en direkt je foto’s erop zetten. Hoef ik mijn ibook niet meer mee tenemen. Ik vind hem er ook nog eens echt mooi uitzien.

Nou ieder z'n smaak zal ik dan maar zeggen ;-)