Microsoft Office doet moeilijk?

Beste OMTers,

Sinds 2 dagen heb ik problemen met wat software van Microsoft. O.a. in Entourage waar ik mijn hotmail ook aan heb gekoppeld, ik krijg deze waarschuwing “HTTP-fout. Toegang tot de bron is verboden.” en bij msn kan ik niet meer inloggen, dan krijg ik continu deze waarschuwing “het aanmelden bij microsoft messenger is mislukt omdat de service niet reageert. De service is niet beschikbaar of u bent mogelijk niet verbonden met het internet” Ik kan me niet herinneren dat ik instellingen heb veranderd, wel ben ik van 10.5 naar 10.6 geupdate afgelopen week.

Heeft iemand een idee?

Jop

misschien is in het process je wachtwoord verloren gegaan? probeer dat eens opnieuw in te voeren?

Kijk anders of je wel kan inloggen via bijv. de website van Hotmail en de webmessenger van MSN.

Lukt dit wel, is het wachtwoord op je Mac en in Office misschien corrupt of verkeerd.

Kijk dan in je Sleutelhanger programma (Hulpprogramma’s) wat voor wachtwoord daarin staat voor Messenger en Entourage. En pas het desnoods aan.

Hoi, ik heb het zelfde probleem gehad. Ik heb toen m'n gegevens in entourage verwijderd en opnieuw als account aangemaakt. Nu werkt het weer bijna helemaal zoals het hoort, alleen krijg ik niet meer binnen wat in ongewenste post binnenkomt.

Heb hetzelfde probleem sinds 1 september. Hotmail in de webbrowser werkt wel gewoon. Nog geen oplossing gevonden. Helemaal verwijderen van de account in Entourage en dan opnieuw toevoegen (zoals hierboven aangegeven) is wellicht een idee. Of als POP account aanmaken maar dan heb je niet alle mappen die je wel hebt bij een HTTP account.

Loopt ook een thread op http://windowslivehelp.com/community/t/18574.aspx?PageIndex=4

Update:
Schijnt een geplande actie van MS te zijn: http://windowslivehelp.com/solutions/dav/archive/2009/05/04/accessing-hotmail-on-outlook-outlook-express-or-entourage.aspx

Conclusie: er zit niks anders op dan over te gaan naar POP3.