Microsoft topman koopt speeltje

Paul Allen heeft een nieuw [url=http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/004785.html] jacht [/url] gekocht. Gelukkig heb ík er niet aan meebetaald.

Absurd... maar je moet toch wat met je geld.

Die PowerPoint presentatie geeft wel heel goed weer met wat een bagger-software Paul Allen zijn geld heeft verdient. Lekker goedkoop en zonder enig gevoel voor layout inelkaar gezet door een Windows-gebruiker zonder smaak. Gewoon heel basic de Arial toepassen en (hier en daar zeer slechte) foto’s uitrekken. Een titel steeds op dezelfde positie? Onzin!

http://www.yachtcrew-cv.com/resources/Octopus.pps

waarom kan ik die powerpoint presentatie niet bekijken?

Ik krijg alleen een nieuw safari-scherm vol met niets zeggende tekens…

Wil anders wel eens meevaren met onze microman… Zeker eens in zijn onderzeer en zijn wagentje dat over de zeebodem rijdt…
Vraag mij wel af in hoeveel havens hij kan aanmeren, de meest idilische plaatjes zal hij toch niet vinden…

EH... alt-klik op de PowerPoint link of ctrl-klik op link en kies 'Download Linked File'.

Browsers kunnen gewoon geen .pps bestanden weergeven, vandaar die rare tekens.

decadentie ten top een jacht van 200miljoen dollar is toch erover vind ik het is een klein cruiseschip ipv een jacht en hij heeft er al 2. Maar ja hij doet maar met zijn geld wat hij wil natuurlijk.

[url=http://www.damnfunnypictures.com/html/Paul-Allens-Mega-Yacht.html]En nog wat meer foto's[/url], ik zou trouwens precies hetzelfde doen als ik zoveel geld had, niks mis mee....

Bill Gates geeft z'n geld weg... kun je ook niet van iedereen zeggen.

Paul Allen gaat ook 1,5 miljard dollar in Bangladesh investeren, een van de armste landen ter wereld.

[quote:2c818dfb5b="ISS"]Bill Gates geeft z'n geld weg... kun je ook niet van iedereen zeggen. .[/quote:2c818dfb5b]

gatesfoundation.org

Duidelijk dat 'ie teveel verdient :P

Ik krijg véél zin om een echte onvervalste en volledig uitgeruste U-Boot te kopen en daarmee eens lekker op volle zee te stoeien... :evil:

Ik heb het ooit zien liggen in Kopenhagen. Dit jacht of z'n vorige. Ik dacht dat het een oorlogsschip was. Later stond in de Krant (in het Deens) dat het het jacht van Paul Allen was.

Ik zag ooit in Den Helder op een fregat dat ze Windows gebruikte als OS! Mmm, druk op start op af te sluiten was het toch? :lol:

Heb je een blauw scherm blijf je alleen maar rondjes varen!