Midi muziek voor bij Internet fotoalbum - Waar te vinden?

Beste mede forumleden,

Bij mijn Internet fotoalbum via http://www.picturetrail.com/
is het mogelijk muziek toe te voegen.
Ze accepteren echter geen mp3 of wav, maar alleen midi muziekbestandjes zijn mogelijk.
Wie heeft er tips over waar dergelijke bestandjes down te loaden zijn e.d.?

Benieuwd naar respons :wink:

O ja, wil je m'n albums bekijken, vul dan m'n gebruikersnaam az63 in bij 'Visit Album'. Een reaktie kun je achterlaten in het gastboek. B.v.d.

Groet,

andrez.

Over het algemeen zijn deze wel op internet te vinden. (hoewel het er volgens mij wel steeds minder worden).... Kijk eens op [url=http://midi.pagina.nl/]http://midi.pagina.nl/[/url] Daar staan links naar diverse midi-sites.

Of zoek je een speciaal nummer…

Ah Macfan, daar kan ik alvast wat mee. Dank je. Niet een speciaal nr. Instrumentale muziek lijkt me wel passend. Is er een mogelijkheid om Mp3's en wav's om te zetten naar zo'n midi bestandje?

Was het maar mogelijk om mp3 en wav om te zetten naar midi. Dan kon ik aan de gang met mijn keyboard's en iBook op feesten en partijen. Midifiles bevatten n.l. geen geluid e.d. sturen alleen een outputdevice aan. Voorbeeld nummer A als MP3 = 3,6 mb zelfde nummer alleen ingespeeld als midifile = 30 K Heel erg groot verschil. Ik heb een vrij grote midi-archief misschien kan ik je helpen.

MF

Als dat zou kunnen, graag!

Ik ben dus op zoek naar instrumentale muziek, of anders muziek met zang en tekst die iets met foto's te maken heeft. Die akoestische Spaanse gitaar muziek die bij het nieuwe MacOS 10.2 iPhoto programma zit is bijvoorbeeld geschikt. Hoewel, na tig keer!!!

Heb je een lijstje met wat je zoal beschikbaar hebt aan dit soort muziek?

mijn emailadres is andrez63@planet.nl

B.v.d. :wink:

Zang en tekst gaat niet. MIDI is alleen instrumentaal (eventuele melodieen worden dan door een bepaald instrument gespeeld) Ik mail je van het weekend wel wat (zal wel zondag worden) file's. Kan je zelf "luisteren"

MF

ps Hoe groot is je mailbox ??

Hopelijk groot genoeg! (Enthourage). Heb ADSL, dus dat scheelt.

Ben benieuwd en laat je weten of- en wat ik er mee kon.

Groet,

andrez.

hier is al een link voor [url=http://www.mystiqal.com/Electronica.htm]midifiles[/url] hier voor [url=http://www.latinosequences.com/]latin music[/url] of hier zelfs wat [url=http://www.mysic.com/Music/Paco_Lucia.aspx]flameco midi files[/url] ik hoop dat je er wat aan hebt

Heb je sherlock van je mac gesmeten? :wink:

Was bezig via Google en version tracker, wat in dit geval niet veel soelaas bood  :(

Dank voor je links  ;)

ik zal je een tip geven voor zoek machines : altijd specifieren wat je zoekt in dit geval heb ik gezocht op "midi" "files" "download" en dan de stijl. in jouw geval heb ik dus "flamenco" in gegeven. Ik heb het ook via google gedaan omdat ik op mijn werk niet over sherlock beschik (domme pc's ;) ) . en dat was in 5 sec gevonden dus als ik jouw was zou ik deze zoekopdracht nog eens herhalen want ik heb je gewoon de eerste de beste link gegeven die ik tegenkwam

Nee, dat specificeren lukt best, ik heb al wat af gegoogled! (dagelijkse kost en meestal succesvol) alleen kreeg ik kwalitatief niet het soort muziek wat ik wenste. Dus vroeg ik me af of mensen hier wat andere, bruikbare midi files hebben. Nu blijken de meeste midi files liedjes nogal oubollig uitgevoerd te zijn, met zo'n casiootje of zoiets. Maar ik er heb inmiddels wel enkele waar ik wat mee kan.