minimaliseren iTunes

Is het niet standaard mogelijk Tunes te minimaliseren en toch toegang te hebben tot de afspeelknoppen. Om hier nu ook al een programmaatje op de achtergrond of ernaast te laten draaien, wordt me teveel qua geheugen gebruik.

ja dat kan!

ga naar window —> zoom

et voila 8)

of appletje-h (hide) en dan via de dock even op het iTunes icoon klikken vast houden, dan kan je ook de controls kiezen.

je kunt ook op groene knopje linksboven drukken....

Ik heb itunes vaak helemaal uit het zicht door :apple: + H te drukken. om iTunes harder / zachter te zetten en terug / volgend numer te bedienen gebruik ik iMote. [url]http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/20593&vid=132955[/url]

Het is een soort van remote voor iTunes. Ik kan nu van uit elk programma, met een paar simpele shortcuts gewoon iTunes aansturen.

Het programmatje is [b:2837a667e8]gratis[/b:2837a667e8] en zeer functioneel…

[quote:f0595cc076="MacFlurrie"]je kunt ook op groene knopje linksboven drukken....[/quote:f0595cc076] Damn, wat dom van me. Zit helemaal moeilijk een instelling te zoenen, blijkt het simpeler te zijn dan ik ooit had verwacht. Echt Apple dus. Thanx :innocent:

Bytecontroller is ook zoiets, werk erg goed en geeft play/stop en volgen vorige nummer weer rechtsboven in de balk.

http://www.apple.com/downloads/macosx/ipod_itunes/bytecontroller.html

Is het ook mogelijk om bij de verkleinde versie ook nog eens de afbeelding te zien? Dus standaard knoppen + album afbeelding... ? :?