M'n moeder aan de mac, op 1 voorwaarde

Nu kan ik m'n moeder aan de mac krijgen, op 1 voorwaarde......is er een klaverjasprogje voor de mac? Anders gaat 't niet door.

http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?p=178718

Dit is alleen voor online. Ik bedoel iets waarbij ze tegen de computer speelt

Misschien... [url=http://download.com.com/2001-2038-0.html?tag=dir] hier[/url]?

Nee helaas

sorry hoor maar een mac koop je toch niet om te klaverjassen?... da's net zoiets als een Ferrari 250 GTO kopen om vervolgens alleen maar de sigarettenaansteker te gebruiken... ??

Mja, als die moeder er nah van alles op wil doen maar daarnaast er op wil klaverjassen. En al zou ze er alleen op willen klaverjassen! What de hek?!

Of misschien vind ze het alleen maar stoer staan en doet ze er niets (anders) mee. Laten we hier niet gaan doen alsof je een Mac moet verdienen. Ze zijn niet voor niets gewoon te koop.

Ai, ik las vandaag dat je met de mac (ook pc, maar dat telt hier niet :wink: ) i.s.m NASA satelieten de opdracht kunt geven om bepaalde gedeelten van de aarde te fotograferen. En dat ook nog eens als een soort onderwijs programma. Maar of je kunt klaverjassen met de mac? Vind ze blackjack niet leuk? Kijk eens op http://www.glennsgames.com/mp/download.html er staan nog meer kaart spelletjes op. Schaken is toch ook hartstikke leuk? :innocent:

Je moeder lijkt me meer een tiep voor een X-box dan voor een mac...

pik je dat jack :P

Klaas, heb je een link naar dat nasa gebeuren?

eeeh je hebt zon kaartspel verzameling voor de mac heel vrolijk

ah burning monky solitaire, weet niet of er een klaverjas iets bij zit maar je zou er even naar kunnen kijken, zitten 30 kaartspellen in ofzo…

Mijn ouders zijn verslaafd aan Hoyle Card Games. Ik breng ze binnenkort naar een afkick kliniek. Volgens mij alleen voor os9.

www.freeverse.com

die hebben een hoop kaartspellen voor OSX. Ik weet niet wat “klaverjassen” in het Engels is maar misschien zit het er bij.

EN je hebt ook nog Eric's Ultimate Solitaire, met veel kaartspelletjes in. Van Delta Tao SOftware of zoiets

Het is toch moeilijker te vinden als ik dacht, btw ze doet nog veel meer op de computer alleen is het geen mac. Klaverjassen voor de pc is er wel,mocht ik geen klaverjas progje vinden voor de mac gaat de hele switch niet door.

[quote:33c56a2aa5="colpolyp"]www.freeverse.com

die hebben een hoop kaartspellen voor OSX. Ik weet niet wat “klaverjassen” in het Engels is maar misschien zit het er bij.[/quote:33c56a2aa5]
Volgens mij is klaverjassen ook een specifiek nederlands kaartspel. Dat zou dan ook betekenen, dat eventuele software alleen voor de nederlandse markt gemaakt wordt. En die is zoals we weten, klein. In het shareware circuit geef ik je nog de meeste kans.

Een gat in de markt dus, voor een nieuw Nederlands produkt.

KlaverJas OSX™

Wie is bereid daarvoor €14.95 neer te leggen?

Ik

[quote:4c7bf2cb63="Kraid"] Klaas, heb je een link naar dat nasa gebeuren?[/quote:4c7bf2cb63]

Ik was op zoek naar foto’s op de NASA website (staan te gekke rechtenvrije foto’s op) toen ik ineens een foto zag van een lokaal met blauwe iMacs en dat verhaaltje. De precieze link weet ik niet meer, ik zou eens gaan kijken bij http://education.nasa.gov/
Die NASA site is echter zo uitgebreid… :frowning:

Bedenk me net dat het antwoord behoorlijk off topic is… :oops: