MOH:Spearhead

mensen,

onlangs de uitbreiding van MOH gehaald, de specs van mn mac liggen ver boven de min vereisten. (imac G4 1Ghz met wat extra geheugen)
geen idee hoe het komt maar dir spel is absoluut onspeelbaar, van het moment dat je op een tank in de ardennen ligt rond te rijden krijg je zoveel lag dat het niet meer gaat.
Bij Aspyr wisten ze mij na lang over en weer gepraat te zeggen dat ik het beste die level oversla d.m.v. een cheatcode (niet dat ik een spel koop om dan de helft over te slaan met een code, maar ja).
Kan mij iemand vertellen waar ik die dingen vind en hoe ik die gebruik? Ik heb snel snel eens gezocht maar niet echt iets gevonden waar ik iets aan had

groeten
Moos

bedoel je dan online spelen? of gewoon tijdens het spelen zonder internetconnectie?

Ik kom ook echt niet door dat level. Dit zuigt zwaar en nog geen update beschikbaar om dit te verhelpen. Misschien staan er cheats op www.gamefaqs.com?

[quote:3a29170a5c="fotogravizer"]Ik kom ook echt niet door dat level. Dit zuigt zwaar en nog geen update beschikbaar om dit te verhelpen. Misschien staan er cheats op www.gamefaqs.com?[/quote:3a29170a5c]

het ligt dus niet aan je mac maar aan het spel :wink:

Dat begrijp ik, ik speel het spel op een Powerbook G4 12", lijkt me afdoende en instellingen veranderen helpt ook nix.

Kijk eens op:

http://www.aspyr.com/support.php?p_product_id=17

Speciaal vraag 3…en dan de mogelijke NEW DATA download…

Maar let op, en ik citeer van de website:
"NOTE: If you are using Apple’s Safari to download, you may get a time-out if the server is busy. You can try again later, or use an FTP client like Transmit to go to “ftp://ftp.aspyr.com/pub” and look for the download. "

Suc6

op het internet bolt het spel als een klokje, het is echt alleen vanaf die level en ik ben blij dat het niet aan mn computer maar aan het spel ligt. Ik ga nu de tips proberen moest het lukken laat ik het horen anders ben ik te depressief ;-)

merci
Moos