Mooie afbeeldingen donwloaden via automator

Op de apple keynotes zie je jobs vaak werken met prachtige foto (o.a. voor iPhoto, maar ook doorheen de computer). Ik zou er ook graag zo een paar hebben want ik heb het systeem van naamgeven aan foto's in iPhoto niet echt door, waardoor ik bij spotlight naar foto's de domste resultaten bekom, en ik vind ze ook gewoon mooi. ik besloot dus om via automator dit eens uit te proberen. ik start met de site van InterfaceLIFT (http://interfacelift.com/wallpaper/). Het lukt mij echter niet, en ik vin dmijn fout niet. kan iemand een takenreeks maken die het mogelijk maakt de foto's van 1024 x 768 te downloaden en te hernoemen (die vervelende cijfers moeten weg en elk woord mag met hoofdletter). Ik veronderstel dat je die takenreeks dan ook kan gebruiken voor andere sites die mooie walpapers hebben?

ps: de logica is de volgende:
http://interfacelift.com/wallpaper/index.php?page=1 , en dan zo door, mss tot 20?

bedankt
manuel

Zulke namen zal je toch echt zelf moeten geven, zelfs je Macje kan geen passende namen verzinnen bij foto's. Misschien eens consequent zijn en bij iedere foto-import de boel netjes renamen en editten evt.

Maar dat moet geen nieuwe naam zijn, gewoon de passende naam (zoals 00366_iguana_1024x768.jpg), maar dan een beetje bewerkt tot Igunana.jpeg dat moet toh lukken?