*.mov naar *.mov probleem

Hallo,

Ik heb van een vriend een paar filmpjes van BMW gekregen die ik graag op mijn iPod zou willen zetten. Normaal is dat niet zo’n probleem, maar bij 1 filmpje (*.mov) krijg je niet een gewoon quiktime venter maar een ander venster (zie afbeelding onderaan). Heeft iemand toevallig ervaring of een idee hoe ik dit filmpje toch naar een goed fomaat kan converteren voor mijn iPod, alle ideeën zijn welkom!!! :lol:

in iedergeval bedankt voor de moeite,
Tim

[img:e579f57e71]http://forum.macosx.nl/album_pic.php?pic_id=11860[/img:e579f57e71]

volgens mij is dat een of andere windowsplayer. Heb je al geprobeerd om QT te openen en vanuit archief het file ( appeltje-O) openen? Zou eigenlijk moeten lukken. Anders verander de extensie .mov es in .mpg mischien levert dat wat op. Vervolgens exporteer je via "Film naar i-Pod"

Kijk eens of je [url=http://lexilyn.be/videoconversies/]hier[/url] iets kunt vinden. Of check [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=66574]één van unSOUND's Sticky's[/url].

[quote:89a6281fe9="inberlin"]volgens mij is dat een of andere windowsplayer. Heb je al geprobeerd om QT te openen en vanuit archief het file ( appeltje-O) openen? Zou eigenlijk moeten lukken. Anders verander de extensie .mov es in .mpg mischien levert dat wat op. Vervolgens exporteer je via "Film naar i-Pod"[/quote:89a6281fe9]

ja dat had ik al geprobeert maar dan krijg je dus ook dat scherm. Ook andere programma’s als premiere pro en after efects pakken hem niet.

en de extentie veranderen helpt ook niet, ik krijg dan alleen een zwart scherm in wmp.

het kan een quicktime skin zijn, je kunt nl aan een gewoon Qt filmpje een skin en masker toevoegen. Dan zie je niet meer de QT controler.

Waarschijnlijk kun je dan wel gewoon exporteren met QT pro

[quote:8ec31ba294="awi"]Waarschijnlijk kun je dan wel gewoon exporteren met QT pro[/quote:8ec31ba294]

hoe dan, als ik op :apple: -E druk geeft hij zo’n geluidje van, helaas dat doe ik niet

Ik heb het filmpje op rapidshare gezet, [url=http://rapidshare.de/files/12830571/BMW_Films_-_Chosen.rar.html/]hier[/url] kun je hem downloaden en eventueel zelf proberen

Zoals je hieronder ziet zit er nogal wat aan sporen in het bestand...

[img:01105619f1]http://www.ferrari-spotters.nl/Plaatjes/filminfo.jpg[/img:01105619f1]

Tevens zijn alle sporen beveiligd tegen extraheren, dus je kunt
ook niet even de film eruit sleuren. Enige optie die ik weet is
de film afspelen en opnemen met een screenrecorder zoals
Snapz Pro.

Ik heb die filmpjes ook, op DVD, je kon hem destijds gratis aanvragen bij BMW (of tegen verzendkosten geloof ik). Zou dat nu nog kunnen zodat je er met bv. Handbrake mooie iPod-filmpjes van kan maken??

Staan die filmpjes niet gewoon in de top100 podcasts in de itunes music store? Daar staan 11 BMW videos.

[quote:3bc03a8e38="Welles"]Ik heb die filmpjes ook, op DVD, je kon hem destijds gratis aanvragen bij BMW (of tegen verzendkosten geloof ik). Zou dat nu nog kunnen zodat je er met bv. Handbrake mooie iPod-filmpjes van kan maken??[/quote:3bc03a8e38]

Via welke BMW had je dat gedaan, de nederlandse importeur of uit het buitenland?
Zou jij die DVD ander voor mij kunnen rippen en er dan een torrent van maken?? :innocent:

[quote:3bc03a8e38=“postman”]Staan die filmpjes niet gewoon in de top100 podcasts in de itunes music store? Daar staan 11 BMW videos.[/quote:3bc03a8e38]

Nee dat zijn andere filmpjes volgens mij