MovieGate een nieuw Video encoding programma

Er is weer een nieuwe Video encoding programma voor de Mac platform uit genaamd [url=http://www.macetvideo.com/moviegate/moviegate.html]MovieGate[/url], mocht je Franse taal net als bij mij niet het je van het zijn kun je de site laten vertalen op [url=http://babelfish.altavista.com/]babelfish[/url]. Wil je het programma direct downloaden klik dan [url=http://homepage.mac.com/jibee/macetvideo/MovieGate.sit] HIER [/url], veel plezier ermee. :innocent: :evil: :x 8) :lol:

Ik las je post net te laat, Maar werkt het goed samen met DVDstudioPro? en denk je dat de kwaliteit beter is dan de compressor en de QT plugs.

Thanx.

In dit geval kun je DVD studio pro overslaan, is eigenlijk meer bedoeld als freeware voor diegene die geen DVDSP Pro kunnen/willen betalen. Het maakt weer gebruik van de in de via FFmpegX te downloaden mpgenc en die is niet echt slecht. Met dit soort freeware dingen is het een kwestie van uitproberen, bevalt het dan blijf je het gebruiken bevalt het niet geen man overboord weg ermee.