Mp3's niet te verwijderen?

Op mijn nas (Lacie) stonden een 100 tal mp3's deze heb ik verwijderd, maar tot mijn grote verbazing willen 5 bestanden niet weg. Je hoort wel het geluid dat het naar de prullenmand gaat, en soms gaan ze ook weg, maar komen na een seconden weer terug. Wanneer ik de hele map mp3 wil verwijderen krijg ik de melding dat er een bestand in gebruik is.

Volgens info zijn de bestanden niet beveiligd, heb de nas opnieuw opgestart en ik heb geen meerdere gebruikers.

Wie kan mij helpen?

Alvast bedankt;Cees

heb je de applicatie waarmee je ze beluistert (player b.v. ) al gesloten ... soms blijft fe app. ze actief houden en kun je ze niet echt weggooien, Ik heb dat altijd met foto`s en voorvertoning.

GR BM

Yep, alle prg's gesloten en touch afgekoppelt. heb geprobeerd om de extensie .mp3 te veranderen in .jpg, maar ook dat werkt niet.

wat ik ook probeer ze komen elke keer weer terug.

ook geen beveiliging via info te zien ? en als je een nieuw doc op de HD sleept en die verwijderd gaat dat wel ?

Prullenbak ook geleegd

heb geen idee meer.... soms zijn de bestanden 0 Kb de andere keer 10Mb. wat me wel opvalt is dat er vreemde tekens zitten in de bestands namen, heb een screenshot gemaakt maar weet niet goed hoe ik deze hier moet plaatsen.[/img]

kan het zijn dat je ze met een applicatie hebt geopend en dat die ze corrupt heeft heropgeslagen... laatste optie is de HD formateren via schijfhulprpog ? succes... ik klok uit! :wink:

Dank voor het meedenken, maar via schijfhulp is de nas niet te bereiken. alle doc's en mpg's zijn wel te verwijderen.....

het enige wat ik nog kan verzinnen is, dat ik een copie heb gemaakt met chronodisk, deze heb ik inmiddels verwijderd
en nog steeds het zelfde prob.

dank allen voor het meedenken alvast.