MRJ Plugin voor de Mac?

Beste mensen voor 't werk moet ik een MP3 van zo'n 50 mb uploaden bij iemand. Dat kan ik via hun site automatisch doen; daar hebben ze een mooi programma voor; ik krijg alleen de volgende melding -het gaat dus met een Mac wellicht anders-:

[b:c62e9a2608]You need to download and install the MRJ Plugin for Netscape to run this product. Please click on the link below:

Download the Plugin Now

Your browser should automatically unstuff the file ‘MRJPlugin.sit.hqx’ as the folder ‘MRJPlugin’.

For more information on how to use and configure the MRJ plugin see http://www.mozilla.org/oji/MRJPlugin.html [/b:c62e9a2608]

Zelf uitpakken gebeurt niet, op mijn bureaubald verschijnt: [b:c62e9a2608]MRJPlugin.sit.hqx.[/b:c62e9a2608] Als ik die open krijg ik te zien: [b:c62e9a2608]Geen standaardprogramma opgegegeven om dit document te openen.[/b:c62e9a2608]

Ik gebruik trouwens firefox… zou dat ermee te maken hebben?

Heeft iemand een idee hoe ik die MP3 kan uploaden?

Dankjewel!

Die MRJPlugin is voor Netscape, niet voor Firefox. Welke website gaat het om?

Die mensen eens vertellen dat netscape al een aantal jaren dood is, en gewoon je mp3 uploaden naar een of andere andere online-disk-service, en ze de link sturen.

Hai Douwe; uhm de website waar het om gaat ga ik hier niet noemen; is voor werk. Ze hebben de functionaliteit dat je audio bestand kan uploaden. (even in het kort, ik maak thuis een muziekbestand en die moet ik doormailen en daar doen zij dan weer wat mee)

Maar ik begrijp dus dat ik een dergelijke MRJPlugin voor firefox moet zoeken. Any suggestions :wink: ?

Safari gebruiken?

http://javaplugin.sourceforge.net/ En hier, een oud voorpagina nieuwtje van dit forum: http://www.onemorething.nl/index.php?p=showarticle&art_id=1514 Deze verwijst ook naar een link die je tegenkomt in het eerste linkje wat hier staat. Ik weet niet of het verouderd is, maar goed.

[quote:5200059cb8="Ian83"]Safari gebruiken?[/quote:5200059cb8]

Ja! :smiley: That’s it!
Good old safari… ik ga weer switchen :wink: