MSN in iChat

kan ik gewoon mijn account houden van hotmail en die gebruiken in iChat?

Nope.

Voor ichat moet je een nieuw account aanmaken… Bijvoorbeeld via de 60 dagen probeer versie van .mac. na deze 60 dagen kun je je account (ichat) blijven gebruiken.

(weet niet precies het aantal dagen, dacht 60)

kan wel via jabber.. Zoek maar ff naar Jabber op dit forum..

Het kan maar ik vind het persoonlijk een ramp.

En het heeft ook niet meer functionaliteit dan tegenover bijvoorbeeld Adium, aMSN of Microsoft Messenger..

het [url=http://www.jabber.org.au/ichat]kan[/url], maar je kan beter [url=http://www.adiumx.com/]Adium[/url] downloaden

[quote:b8e799ac6e="iRik"]het [url=http://www.jabber.org.au/ichat]kan[/url], maar je kan beter [url=http://www.adiumx.com/]Adium[/url] downloaden[/quote:b8e799ac6e] Ja of aMSN of de gewone MSN... De vraag is toch niet wat een vervanger is? Het is altijd een kwestie van afwachten voordat de term Adium valt in dit soort topics :x

[quote:476a380b6f="Nikita"][quote:476a380b6f="iRik"]het [url=http://www.jabber.org.au/ichat]kan[/url], maar je kan beter [url=http://www.adiumx.com/]Adium[/url] downloaden[/quote:476a380b6f] Ja of aMSN of de gewone MSN... De vraag is toch niet wat een vervanger is? Het is altijd een kwestie van afwachten voordat de term Adium valt in dit soort topics :x[/quote:476a380b6f] idd, ik ga mss een timer zetten om te kijken wie eens de snelste zal zijn :P

[quote:60553c40fd="Nikita"][quote:60553c40fd="iRik"]het [url=http://www.jabber.org.au/ichat]kan[/url], maar je kan beter [url=http://www.adiumx.com/]Adium[/url] downloaden[/quote:60553c40fd] Ja of aMSN of de gewone MSN... De vraag is toch niet wat een vervanger is? Het is altijd een kwestie van afwachten voordat de term Adium valt in dit soort topics :x[/quote:60553c40fd] Ik geef een antwoord op haar vraag [b:60553c40fd]en[/b:60553c40fd] een tip.

aMSN raad ik trouwens alleen aan voor mensen die willen videochatten, audio chatten. :slight_smile: MSN voor mensen die willen msnnen en automatisch uitgelogd willen worden :stuck_out_tongue:
en Adium voor de mensen die niet automatisch uitgelogd willen worden terwijl ze aan het chatten zijn, alles willen aanpassen en willen chatten met andere dienst-adressen zoals @mac.com etc.

[quote:e90efb66b0="iRik"][quote:e90efb66b0="Nikita"][quote:e90efb66b0="iRik"]het [url=http://www.jabber.org.au/ichat]kan[/url], maar je kan beter [url=http://www.adiumx.com/]Adium[/url] downloaden[/quote:e90efb66b0] Ja of aMSN of de gewone MSN... De vraag is toch niet wat een vervanger is? Het is altijd een kwestie van afwachten voordat de term Adium valt in dit soort topics :x[/quote:e90efb66b0] Ik geef een antwoord op haar vraag [b:e90efb66b0]en[/b:e90efb66b0] een tip.

aMSN en MSN raad ik trouwens niet aan. (behalve voor mensen die willen videochatten, audio chatten etc. )[/quote:e90efb66b0]
MSN is anders de prima oplossing voor als je wilt gewoon wilt chatten zonder poehaa… Webcam is leuk, ik heb d’r aMSN voor. Helaas is dat programma niet al te snel, ook niet op een 1,5 Ghz G4… De rest van de MSN-clients hebben voor mij totaal geen meerwaarde en ik vind ze alleen maar lastig(er) te gebruiken dan de MSN van Microsoft zelf…

De gewone MSN is de eenvoudigste idd maar wel niet echt stabiel, ik gebruik zelf ook Adium maar het heeft mij wel een eeuwigheid gekost om hem helemaal aangepast te hebben naar mn wensen. En dat pluspunt is mss dan ook een minpunt, voor de rest is ie wel stabiel.

Ik vind proteus ook wel fijn :evil:

[quote:b5f93a76c5="pietjepuk6546"]De gewone MSN is de eenvoudigste idd maar wel niet echt stabiel[/quote:b5f93a76c5] Niet stabiel? Ga 's een hardware testje draaien... Rocksolid hier.

Ik gebruik [url=http://www.mercury.to/]Mercury Messenger[/url]

Ik soms.. Maar omdat het met java gaat, loopt het best wel sloom bij mij. Dat is wel jammer..

Maar de vraag is eigenlijk hoe je op msn kan inloggen met iChat, hoe doe je dat precies?!

[url]http://www.jabber.org.au/ichat[/url]

Maar kan je dus inloggen op het MSN netwerk of niet?!