MSN Messenger nieuwere versie dan 3.5

Na het zojuist opstarten van MSN 3.5 kreeg ik netjes de melding dat er een nieuwere versie beschikbaar was, dus op de vraag "would you like to download it?" ja geklikt. Na het downloaden stop MSN en heb ik het opnieuw opgestart, krijg ik ineens WEER die vraag?!?!?

Dus alweer gedownload en weer hetzelfde :evil:
Bij www.microsoft.com/mac staat niets over een nieuwere versie dan 3.5 en ook download MSN niet een nieuw bestand naar m’n harddisk.

Wie weet wat hier aan de hand is ??

Ja een week geleden is er een nieuwere versie uitgekomen, versie 3.5.1. Je kan dit zien bij [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/14983]versiontracker[/url].

[quote:dab3ede250="TheBT"]Ja een week geleden is er een nieuwere versie uitgekomen, versie 3.5.1. Je kan dit zien bij [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/14983]versiontracker[/url].[/quote:dab3ede250]

Ok, bedankt!

Maar waarom zet MS dit niet op hun eigen site :?

[quote:ebf6d6cbfa]Maar waarom zet MS dit niet op hun eigen site :?[/quote:ebf6d6cbfa] Microsoft slim :? ?

[quote:d88836e278="remier"][quote:d88836e278="TheBT"]Ja een week geleden is er een nieuwere versie uitgekomen, versie 3.5.1. Je kan dit zien bij [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/14983]versiontracker[/url].[/quote:d88836e278]

Ok, bedankt!

Maar waarom zet MS dit niet op hun eigen site :?[/quote:d88836e278]

Het staat wel degelijk op hun site, alleen dan wat subtieler. Kijk naar de release datum. Ik denk dat een 0.0.1 “version bump” niet noemenswaardig genoeg is.

Ik probeer hem al twee dagen binnen te halen maar de download locatie doet het op 1 of andere manier niet meer... Iemand zelfde probleem of kan iemand mij even dat bestandje sturen?

[quote:ad63b292af="Igor"]Ik probeer hem al twee dagen binnen te halen maar de download locatie doet het op 1 of andere manier niet meer... Iemand zelfde probleem of kan iemand mij even dat bestandje sturen?[/quote:ad63b292af] Kijk eens op je bureaublad!

Wat voor dingen zijn er verbeterd/toegevoegd?

Erg handig dat Microsoft altijd netjes laat zien wat er verbeterd is he! NOT! Weer een dikke min voor M$ Ik heb niks nieuws kunnen vinden, (en dat zal ook wel niet voor de 0.0.1 versie), wat ik zelf denk is dat het opstarten iets sneller is geworden (ookal waren MSN 2.0 & 3.0 veel sneller) Als jullie meer vinden laat me het weten! Ik gaat weer lekker iChatten!

mzzls, Dennis :wink:

[quote:8d5de157b1="dennis"]Erg handig dat Microsoft altijd netjes laat zien wat er verbeterd is he! NOT! Weer een dikke min voor M$ Ik heb niks nieuws kunnen vinden, (en dat zal ook wel niet voor de 0.0.1 versie), wat ik zelf denk is dat het opstarten iets sneller is geworden (ookal waren MSN 2.0 & 3.0 veel sneller) Als jullie meer vinden laat me het weten! Ik gaat weer lekker iChatten!

mzzls, Dennis :wink:[/quote:8d5de157b1]

Kan iig nog steeds geen bestanden versturen naar PC MSN6 gebruikers, starten die echter de vorige PC versie van MSN op (5 ofzow??) dan lukt het wel, vaaaaaag

Verder niets anders gemerkt…

ik wil ook msn 6 voor de mac. Of dat de foto's van msn6 ook bij proteus of fire kunnen werken. Kun je misschien zeggen, dat heb je niet nodig en dat is allemaal onzin. Maar juist wij macgebruikers koesteren altijd dat soort prullaria, en nu hebben wij het niet en zij wel....

Wij hebben iChat... :D

Dennis

ja, en dat is wel heel leuk, maar daar heb ik dus niets aan... Mijn vrienden hebben een pc en dus msn 6.0

Gebruik anders Mac Messenger! Geschikt voor Mac OS 7.5.x tot en met 10.2!

Ziet er niet zo mooi uit als iChat en MSN Messenger, maar is heel functioneel en heeft al de nieuwe emoticons van M$N Messenger.

http://users.pandora.be/jef.freak/sparktech/macmessenger.html