Msn via mobilme

Ik vroeg me af op het mogelijk was om met adium via men mobilme account met men msn contacten te chatten. Ik wil namelijk graag dat hotmail adres opdoeken. Dank bij voorbaat.

zolang je een .Net-paspoort aan voor een email kun je met elk email gebruiken om MSN te gebruiken (dus ook Adium)

[url=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf?vv=600&lc=1043]HIER[/url] meer info..

Hoe moet ik dit dan wel fiksen voor adium want ik raak er niet echt aan uit ?

Als je zo'n passport/windows live ID account hebt aangemaakt met je mobileme email, moet je in adium een nieuwe msn account aanmaken met je mobileme email en het paswoord van je windows live id.

De vraag is juist hoe ik zo'n paspoort aanmaakt met je mobilme email?

[url=https://accountservices.passport.net/reg.srf?lc=1043&ru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3Fvv%3D600%26lc%3D1043&cru=https://accountservices.passport.net/ppnetworkhome.srf%3fvv%3d600%26lc%3d1043&sl=1]Hier dus[/url]

Sorry ik zei de vorige post om dat de link die jij bedoelde niet werkte op de mac :? maar ik heb het op andere computer gedaan en het is dus gefixed. Bedankt voor de hulp.

Ik heb sinds kort ook MobileMe en zou dit account ook graag gebruiken voor msn. Wat ik mij afvroeg: als ik een Windows Live ID-accont aanmaak met het e-mailadres van MobileMe krijg je dan ook alle e-mail dubbel binnen?

Hopelijk weet iemand het antwoord. Alvast bedankt!

Tuurlijk niet.. E-mail komt gewoon op je mobileme binnen. Een passport aanmaken zorgt er alleen voor dat je bekend bent bij de servers van MSN.

Als je hier registreert en een e-mailadres invult, krijg je toch ook niet je e-mails opeens op OMT…