Muziek naar K800i.

Hoe krijg ik muziek vanaf mijn IMAC G3 500 naar mijn telefoon SonyEricsson K800i.

Of via BT of via bijgeleverd usb-kabeltje simpel slepen naar de juiste map op het bijgeleverde memory stickje.

Lees je boekje over de K800!

Ik gebruik voor mijn w800i het programmatje [url=http://ilari.scheinin.fidisk.fi/itunemywalkman/]iTuneMyWalkman[/url]. Volgens mij moet dit ook werken met jouw mobiel. Het werkt via de USB kabel en je kunt dan vanuit iTunes een playlist maken en synchroniseren.

Gedeeltelijk dank. Via BT is het prima gelukt. Het "boekje" geft nogal kriptische omschrijvingen. Dua daar heb je echt niets aan. Via iTuneMyWalkman ben ik de "geschiedenis" en mijn gehele muziekbibliotheek kwijt geraakt. Heb ik geexporteerd naar ... warschijnlijk de mailhemel. Kon ik niet terug vinden. Dus 216 cd's opnieuw laden. Maar eerst 4 weken Portugal.

Ik denk dat je geen OSX 10.4.7 draait op je ouwe imacje? Anders kon je op [url=http://www.mobile.feisar.com/phone_plugins_23.html]Feisar[/url] kan je een plugin downloaden zodat je K800 communiceert met iSync Als je die geïnstalleerd hebt kan je de data kabel aansluiten en dan kan je browsen door je telefoon als ware het een removable media. (handig! :lol: ) Ook kan je via Bluetooth file exchange je bestanden via BT over toeteren. Gaat iets langzamer maar nog steeds goed te doen. synchroniseer dan gelijk even via iSync danheb je ook al je tel nrs en adressen (en agendapunten) gebackupped. Persoonllijk maak ik al mijn afspraken in iCal en sync dan met m'n K800, en viola! Daar staan ze incl alarm in de agenda van je telefoon.... :)