Muziek overzetten van een cd naar itunes en dan naar je ipod

Hoi,

Ik weet echt niet wat ik verkeerd doe, maar ik importeer gewoon een cd die ik in mijn imac heb gedaan en dan wil ik deze overzetten naar mijn ipod. Maar hoe moet dit in hemelsnaam, heb al overal gekeken en dingen geprobeerd maar krijg het niet voor elkaar. Ben bang dat ik straks mischien wel me ipod wis door al dit gekloot zo. Wie kan me helpen???

ja, zoals je dat daarvoor deed. Cds keurig importeren in iTunes. Voor de zekerheid cd ejecten. De liedjes selecteren in je muziek bibliotheek en dit, afhankelijk van of je alles automatish laat synchroniseren of handmatig toevoegt, dit in de sync playlist slepen of naar je ipod slepen. Precies zoals je dat met al je andere muziek doet. Truc is hier om het niet direct vanaf de cd te willen doen, maar vanaf de bibliotheek

http://www.macmiep.nl/

En dan klikken op ipod & itunes.

Daar staat alles wat je zoekt!

Je hebt een CD geïmporteerd in je iMac. Bedoel je hiermee dat hij al in iTunes staat? Dat moet nl.l. eerst. Je nummers moeten in iTunes komen te staan eer je deze synct met je iPod. Staan je voorkeur instellingen goed van iTunes als je iPod is aangesloten? Gaat hij wel syncen?

Zoals je merkt, weet ik te weinig waar je exacte probleem ligt.
Hopelijk heb je hier al wat aan.

Ik zie de complete cd wel in mijn bibliotheek staan tussen andere nummer maar hoe krijg ik hem dan op mijn ipod, ik probeer de nummers te slepen maar dat werkt niet. word er gek van....

Dit is zo simpel dat het denkbaar is dat men het eerste deel vergeet uit te leggen..... -CD in je mac -Inhoud CD veschijnt in een apart overzicht in iTunes. -Selekteer alles en sleep dat naar je "biblitheek". -Click de "eject"-button als die is geimporteerd, om de CD er weer uit te halen. -Kijk in je biblitheek en selekteer de muziek (inhoud cd) die je op je iPod wil zetten. -Sleep die selektie naar je iPod-bibliotheek "muziek" Verder kun je alles lezen in de stickies van dit onderwerp op dit forum.

Je kan misschien beginnen met zelf eens de GEBRUIKSAANWIJZING te lezen die bij je iPod zit?? Daar kom je al een eind mee. Verder kan je in iTunes (tabblad van je iPod kiezen als die aangesloten is) instellen welke playlist gesynchroniseerd moet worden met je iPod. Nummers naar je iPod slepen lukt dus niet, je iPod is immers geen doordeweekse USB-stick alias MP3-speler... Je moet de nummers die je wil in de playlist slepen die met je iPod gesynchroniseerd wordt.

Niels, als ik die gebuiksaanwijzing had dan had ik die wel gelezen, maar die heb ik er helaas niet bij, heb deze ipod enkele jaren geleden meegenomen uit amerika en ben die gebruiksaanwijzing allang kwijt. En thanks voor de tips gasten, ik ga het meteen proberen nu!

Owkay, foutje van mijnentwege. Excuses voor de veronderstelling Misschien kan je hier wat mee :lol: [url]http://www.apple.com/nl/support/manuals/ipod/[/url] [url]http://www.apple.com/support/ipod/tutorials/[/url] [url]http://www.apple.com/support/manuals/ipod/[/url]