Muziek van iPod op tv afspelen

Is er ook een mogelijkheid om de muziek gedeelte van ipod (30G) ook op tv scherm te krijgen .

Een relevante titel zou handig zijn in het vervolg lijkt me?

Kijk of je hier wat wijzer van wordt

Welkom op het forum, Vinni 70. De titel "iPod" was te algemeen, daarom heb ik hem aangepast zodat hij beter je vraag weergeeft.

En nóg snap ik het niet. Bedoel je dat je hetgene dat het iPod schermpje weergeeft op je tv wil kunnen zien (zoals in de afbeelding)?

[img:8b2436bee6]http://www.hwupgrade.it/articoli/stampa/apple/1460/ipod_screen1.jpg[/img:8b2436bee6]

Of bedoel je iets, zoals FrontRow

Of bedoel je zoites als het ‘visualizer’ gedeelte van iTunes?

Ik denk dat ie bedoeld dat ie zijn video's op z'n tv wil afspelen. Dan zou je deze kabel moeten kopen...... [url]http://store.apple.com/Apple/WebObjects/nlstore.woa/wa/RSLID?mco=93FE3C33&nplm=M9765[/url] Dan kan je zowel muziek als video afspelen op je tv. Maar als je alleen muziek wil afspelen heb je deze nodig.... [img:dd34c274f1]http://elektronica-online.nl/productimages/1123.jpg[/img:dd34c274f1]

Wat ik bedoel is wat je op de ipod ziet inderdaad op een tv scherm ziet. een autoradio de Alpine IDA-XOO1 kan de muziek gedeelte ook weer geven op display met hoes afbeelding .

Okee, we gaan voor optie A....

Iemand…?

Ik ben er 999 promile zeker van dat dit je gewoon niet gaat lukken, de iPod is daar niet voor bedoeld en daarnaast zou dat erg veel van de programmeurs vragen om het programma dat de muziek op de iPod afspeelt ook een AV-output te geven.