Muziekspeler app van Apple: Alternatief gezocht

Ik vind de muziekspeler app van Apple bagger.
Het werkt steeds meer met plaatjes i.p.v. met tekst.
Ik heb heel veel werk gemaakt van muziek indelingen/genres in itunes.
Nu is het bladeren in de nieuwe muziek app lastiger geworden met ios7.
Via genres bladeren in albums is niet meer mogelijk (of ik zie het niet).
En het is altijd al een doorn in mijn ogen geweest dat wanneer ik de iphone liggend gebruik ik ineens interesse moet tonen in plaatjes.
Sorry hoor, maar zoeken in plaatjes is echt om kinds van te worden.

Dus weet iemand een speler waar ik via genres albums kan zoeken op Romeins alfabet.
Eigenlijk zoals met itunes in kolom modus.

Ik snap het even niet: klik op genre, en je krijgt een lijst met artiesten; klik op artiest en je krijgt een lijstje met albums. Wat is daar zo lastig aan?

De muziek app niet naar wens… Serieus?

Is een discman niks voor jou?

[quote=tomx url=http://www.onemorething.nl/community/topic/muziekspeler-app-van-apple-alternatief-gezocht/ time=1381232134]…En het is altijd al een doorn in mijn ogen geweest dat wanneer ik de iphone liggend gebruik ik ineens interesse moet tonen in plaatjes…[/quote]Ik kan me nergens in vinden, behalve in deze.

Hing dat ding prachtig in breedbeeld in de auto, kon je vrijwel niets meer met je Muziek app.
Hoewel dat nu iets beter is geworden.

[quote=NeXT url=http://www.onemorething.nl/community/topic/muziekspeler-app-van-apple-alternatief-gezocht/#post-2605899 time=1381232833]De muziek app niet naar wens… Serieus?

Is een discman niks voor jou? [/quote] ik vind de muziek app ook slechter geworden. Door het overdreven gebruik van plaatjes zie ik nu veel minder artiesten, albums of nummers tegelijkertijd op het scherm. Echt zonde.

Ik ken geen alternatieve muziekspeler, maar ben zeker geïnteresseerd.

@tomx: ik snap het probleem met genres niet helemaal. Binnen een genre staan nu artiesten, en binnen een artiest staan alle albums van die artiest. je ziet altijd alleen het eerste album, maar als je begint te scrollen, volgt het tweede album na het laatste nummer van het eerste album, etc.