My Speedlinq werkt niet

Ik lees al die niet al te positieve verhalen over Bbned en Speedlinq terwijl ik nu net ook overgestapt ben naar Speedlinq. Ik hoop dat ik geen gruwelijke beslissing heb genomen...

Anyway, ik wou net via speedlinq.nl naar My Speedlinq gaan, maar die link werkt niet. Is dit weer zo’n Mac javascript probleem? Hoe omzeil je dit? Ik neem tenminste aan dat andere Mac Speedlinq gebruikers hier wel in zijn gekomen.

Alvast bedankt!

nu je het zegd, kom ik dr ook niet in, [url=http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.speedlinq.nl%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline]w3c geeft 81 errors aan.[/url] [size=7:61c0ce37fb]iemand loopt de kantjes ervan af[/size:61c0ce37fb] dus eigenlijk meet windows gericht, maar verder weinig problemen met speedlinq, soms wekl eens 's avond dat internet in eens is gekapt (ik weet niet of dit met het download gedrag te maken heeft) maar ff stekker vand e modem dr uit en weer dr in en het werkt weer.

[quote:57e0464f8c="MauZ"]nu je het zegd, kom ik dr ook niet in, [url=http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.speedlinq.nl%2F&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline]w3c geeft 81 errors aan.[/url] [size=7:57e0464f8c]iemand loopt de kantjes ervan af[/size:57e0464f8c] dus eigenlijk meet windows gericht, maar verder weinig problemen met speedlinq, soms wekl eens 's avond dat internet in eens is gekapt (ik weet niet of dit met het download gedrag te maken heeft) maar ff stekker vand e modem dr uit en weer dr in en het werkt weer.[/quote:57e0464f8c]

De link ‘My speedlinq’ werkt inderdaad nog steeds niet, maar ik kan wel op de webmail en service punt links klikken en die werken wel. Dus dan is dat opgelost denk ik. Over 2 weken zit ik echt via BBned, nu zit ik nog via Euronet, wat erg betrouwbaar werkt (via KPN), maar ongeveer 2 x zo duur als Speedlinq.

Dus daarom besloot ik over te stappen… Ik heb nu nog een Speedtouch modem, dus als die bijgeleverde Allied modem niet deugt, dan probeer ik wel via die Speedtouch modem te werken.

Simpel te omzeilen,klik even op "sitemap" daarna kan je wel overal bij.

Mijn ervaringen met Speedlinq:

Allied modem wat is bijgeleverd is niet zo stabiel,1 x per week een reset is geen uitzondering.
Snelheid van de verbinding is perfect,helpdesk is schreeuwend duur en vaak onbereikbaar.
Maar een goedkoper 5012 abo heb ik nog niet gevonden…

Al met al ben ik redelijk tevreden.

Ik heb ook geen problemen met Speedlinq. Inderdaad, het geleverde modem is niet de meest geweldige, maar af een toe een reset en je racet weer over de digitale snelweg (voor weinug).

Zodra je niets wijzigt bij speedlinq is het een goede verbinding. Heb net mijn abonnement opgezegd en nu krijg ik bericht dat hij nog twee maanden langer doorloopt. In hun voorwaarden schijnt te staan: Opzegtermijn van 1 maand na de minimum contractsduur. Je contract loopt dus 13 maanden. Verder heb ik vorig jaar restitutie ontvangen omdat zij een verkeerd modem leverden. Hierdoor is het contract verschoven met 4 dagen, wat er op neer komt dat mij contract ingaat op 3 mei, ik het tot het einde van de maand moet uitdienen, plus nog die extra maand. Als ik dat had geweten, had ik geen restitutie aangevraagd en had ik eerder over kunnen stappen. Nu moet ik mijn nieuw aangevraagde abonnement snel anuleren, aangezien ik anders 2 maanden dubbel betaal.

Tja,voorwaarden beter lezen dus.