Na update tvOS op Apple TV 4 werken onofficiële apps niet

Na update tvOS op TV 4 werken de apps niet meer die ik via USB C erop heb gezet. Dus onofficiële apps: NPO Live, Uitzending gemist en Provenance (met daarin oude ROM spellen van Nintendo en Sega e.e.a.) Hoe kan dat. Heeft Apple een slotje op gezet of iets? Heeft het zin om ze opnieuw erop te zetten (kost tijd).

Probeer het gewoon eens met een van die apps. Hoeveel tijd kost je dat?

Volgens mij zit er niets spannends aan te komen qua Apple TV software updates. Het lijkt mij heel onwaarschijnlijk dat Apple over twee weken aankomt met een hele nieuwe versie van tvOS zonder dat er een beta van is uitgekomen.

Werken ze wel nadat je ze opnieuw erop hebt gezet? Anders zit hier wel een artikel in…

@koen Kost idd niet veel tijd, maar wel met het uitzoeken, de stappen opnieuw doorlopen met xcode. Ik moet de apple tv ontkoppelen en ermee naar mn kantoor gaan met usb c etc etc. Ik heb wel wat beters te doen dan hele rits herhalen en er vervolgens misschien achterkomen dat het nog niet werkt. Vandaar dat ik even eerst snel vroeg of er herkenning is.
Maar ja ik zal het wel doen wanneer ik er tijd voor heb. Dan laat ik t je weten, @raymon.
@Shmoo mooi zo, wordt het even rustig met updates.

Het kan zijn dat er wat aanpassingen door Apple zijn gemaakt alhoewel ik het betwijfel. Heb geen enkel probleem met onze eigen app na elke softwareversie update …

Van iOS10 en OSX10.12 zijn anders ook geen beta’s uitgekomen. Ik denk dat er toch wel degelijk een flinke update aankomt mbt Siri en/of integratie met Homekit, daar ligt de focus van de aankomende releases als je de geruchten mag geloven.

En hoe groot denk je dat de kans is dat jij over twee weken iOS 10 en OS X 10.12 krijgt? Heel erg klein, ze zullen je alleen want porno laten zien en details geven maar het systeem zelf is nog lang niet klaar dat komt pas in september of zo.

Kortom als je geen beta’s installeert hoef je de komende tijd niet veel te verwachten, er is nu nog een piep klein updatete voor Apple TV in de maak maar dat is verder niets spannends aan.

Idd, ik ben zelf geen beta-tester. Nog geen nieuws trouwens, vandaag geen tijd gehad.

En hoe groot denk je dat de kans is dat jij over twee weken iOS 10 en OS X 10.12 krijgt? 

Als public beta tester niet direct, maar meestal brengt  direct na de keynote de developer beta’s uit. Dus ja, als je het echt zo willen dan kun je wel degelijk direct de nieuwe versies op je devices zetten.