Naam van dit spel

Hoi,

Kan iemand mij helpen, een hele tijd geleden (jaar of 1, 2, misschien al wel 3 jaar) speelde ik een heel leuk, weliswaar shareware of demo, spel.
Je was barkeeper en onder je stonden al je spullen, je kreeg allemaal klanten en je moest dan het drankje wat ze wilden serveren. Soda, Tequila, Bier, en je moest ook heel vaak drankjes mixen met ijs en weet-ik-veel-wat allemaal nog meer. Wie weet de naam van dit spel? Werkte toen nog met Mac OS 8.6 geloof ik, niet helemaal zeker, was eigenlijk te zwaar voor die 200mhz die ik toen had op de UMAX cloon (die het inmiddels begeven heeft, dat terzijde…).

Lijkt dit er een beetje op?

http://www.sinkyadrink.com/

Hehehe, geinig spel... hoe meer je zuipt, hoe mooier die meid achter de bar wordt... net echt! :-P

Idd, leuke flash game met mooie graphics... 73 drinks *burp* :lol:

[quote:284e4b38ed="WebJ"]Hoi,

Kan iemand mij helpen, een hele tijd geleden (jaar of 1, 2, misschien al wel 3 jaar) speelde ik een heel leuk, weliswaar shareware of demo, spel.
Je was barkeeper en onder je stonden al je spullen, je kreeg allemaal klanten en je moest dan het drankje wat ze wilden serveren. Soda, Tequila, Bier, en je moest ook heel vaak drankjes mixen met ijs en weet-ik-veel-wat allemaal nog meer. Wie weet de naam van dit spel? Werkte toen nog met Mac OS 8.6 geloof ik, niet helemaal zeker, was eigenlijk te zwaar voor die 200mhz die ik toen had op de UMAX cloon (die het inmiddels begeven heeft, dat terzijde…).[/quote:284e4b38ed]

dit spel lijkt er nog het meest op denk ik :stuck_out_tongue:

http://www.apple.com/downloads/macosx/games/action_adventure/bettysbeerbar.html