Naar Japan -> Welke gadget daar kopen?

Een vriend van mij gaat naar Japan. Dit is voor mij (als zéér verslaafde aan gadgets) uiteraard de ultimieme oplossing om een gave Japanse gadget in handen te nemen. Ik geef 'm namelijk een pot geld mee, zodat hij daar iets voor me kan meenemen.

Echter, nu kan ik het beste denk ik eerst even online ergens invetariseren over de producten die ze daar hebben. Is wat makelijk, want ik wil natuurlijk niet hebben dat hij met een Nintendo 64 aan komt zetten.

Ik wil graag een nieuw mobieltje (waar je uiteraard hier in Nederland ook aan hebt, dus dat het niet van te veel technologieën gebruik maakt die in Nederland niet beschikbaar zijn). Ik gebruik geen i-mode, dus dat valt al af. Heeft iemand suggesties -hoeft niet persee een telefoon te zijn-? Of kent iemand een site waar ik een inkijk op Japanse gadgets kan krijgen?

PS: Gebruiken Japanse telefoons wel SIMs? Hoorde van niet namelijk.

Telefoons kan je wel vergeten. Geen enkele telefoon die in Japan wordt verkocht werkt hier.

Misschien een paar suggesties:

Digitale Camera’s
Walkmans
Old school spelcomputers
Koptelefoons
Anime (figuren)
Manga

Ik hoop dat je er wat aan hebt.

robots. had hele gave robots gezien op een site, weet alleenv niet meer welke site het was.

daan.

[url=http://www.rakuten.co.jp/aoyamabc/474029/474035/]na-cord[/url] gymschoenen.(adidas !) print T-shirts [url=http://www.audiocubes.com/product_info.php?products_id=759]Knockman[/url] tijdschriften iets van [url=http://www.bape.com/]Bathing Ape[/url] stripboeken [url=http://www.sweatyfrog.com/bitman.html]bitman[/url] briefpapier snoep frisdrank speelgoed [quote:04fd864552="hansenonline"]robots. had hele gave robots gezien op een site, weet alleenv niet meer welke site het was. daan.[/quote:04fd864552] misschien [url=http://www.tmsuk.co.jp/]deze[/url] ?

Kijk anders eens bij [url]http://www.japaninc.com/[/url] en dan vooral bij [url]http://www.japaninc.com/newsletters/index.html?list=gw[/url] misschien zit er wat tussen?

Cheers,

Jelle

zou ik het mooiste nog vergeten, de cd-speler/stereo van [url=http://www.t3.co.uk/features/default.asp?pagetypeid=2&articleid=16145&subsectionid=764&subsubsectionid=697]LEGO[/url]

Aluminium nunchaku's... en dan geef ik je er wel geld voor...

Misschien een Pimp-Watch? 8)

[img:21277c1088]http://www.tokyoflash.com/pics/PIM001_f.jpg[/img:21277c1088]

Kijk hier anders eens wat rond.

[quote:7498da9a87="spac-e-jay"]Aluminium nunchaku's... en dan geef ik je er wel geld voor...[/quote:7498da9a87]

Tipje net over de grens in duitsland… meer zeg ik niet :slight_smile:

Wat raar om een heleboel ledjes op te sluiten in een 18 karaats horlogeband.

Wel een giller dat horloge, ik vraag me af of je er aan gaat wennen na een tijdje en je dan in 1 oogopslag kunt zien hoelaat het is :D

Hee, jouw hebben we een poosje niet gezien :D !

en je site is 403 Forbidden

Dat heeft er alles mee te maken dat ik nog geen site heb maar een alleen me naam geclaimd, en verder zit ik meestal alleen in de hardcoreroddels of iapps op het forum voor wat info, en vrij weinig in de lounge maar ik moet zeggen wel weer eens leuk om ook hier weer eens rond te neuzen :)

DJData, haha zet er dan eens wat leuks op, desnoods een plaatje van, hey ik heb er nog niks opstaan, wat doe je hier dan? :) Wel opvallend dat ze bij jou opmerken dat je een lange tijd niks hebt gezegd hier.....

Ja ik moet zegggen dat ik blij verrast ben door de reacties :D en wat betreft m'n site ,tja ik zou ereens aan moeten beginnen ,ik betaal er al 3 jaar voor en heb er nog helemaal niets aangedaan :oops:

Toch leuk als mensen zoveel waarde hechten aan je aanwezigheid. :) Bij sommige valt het niet tot nauwelijks op als ze een paar maanden weg zijn geweest. :wink: En die site, man 3 jaar, wauw ik dacht dat ik passief was met mijn site :)

ja erg he , ik heb eigenlijk geen idee hoe ik uberhaupt een site moet maken of zelfs maar een under construction plaatje plaatsen, complete leek wat dat betreft :oops:

Haal een eenvoudig boekje bij de bibliotheek over dreamweaver (of download een tutorial) en koop/download een dreamweaver versie, en voila je hebt in no time een website. :)

Om maar weer even ontopic te gaan. Iedereen bedankt voor de reacties, heeft goede inspiratie gedaan ;) Die robots zijn erg gaaf (ik ben gek op robots), alleen wat duur :(