Native Instruments, het blijven varkens! >:-[

[url=www.native-instruments.com]Native Instruments[/url] komt met een update voor Traktor DJ. Deze update biedt EINDELIJK waar alle gebruikers al zo vreselijk lang om lopen te "zeuren" en wat Traktor eigenlijk vanaf de allereerste versie al had moeten bieden; n.l. een goede interface, maar nog belangrijker; eindelijk time-stretching en pitch-shifting.

Maar helaas blijkt ook dit nieuws weer mooier klinken dan het in werkelijkheid is. De Duitse firma weet namelijk wederom de gebruikers die Traktor DJ Studio netjes hebben aangeschaft eens flink van achteren te nemen, want als je Traktor netjes VOOR oktober DIT JAAR hebt aangeschaft (bijna iedereen dus waarschijnlijk), mag je voor deze update nog eventjes opnieuw in de buidel tasten en 50 Euro ophoesten voor een update waarvan Native Instruments vanaf het begin al belooft had deze zo snel mogelijk toe te voegen aan het toch al te dure pakket met beperkte stabiliteit.

Helaas dus weer een illusie armer v.w.b. het netjes aanschaffen van software… :frowning:

Ik deel je mening volledig, Traktor is 1 van de betere dj programmas voor mac, maar stelt qua support en interface zwaar teleur