Netflix via vpn en iMac op de tv? Niet via kabels maar hoe dan. Apple TV?

Hoi, ik heb met succes een account aangemaakt op Netflix in de US. Dit alles via een StrongVPN account, leuk hoor films kijken op je iMac maar ik kijk liever op mijn lcd scherm. De vraag id hoe kan ik dit het beste doen zonder allerlei kabels aan te schaffen. Kan dit op een andere manier? Apple TV, PS3 etc.?
Hoe krijg ik mijn iMac scherm op mijn lcd scherm, zonder dat mijn vpn (l2tp) verbinding in gevaar komt, werkt de oude Apple TV met vpn instel mogelijkheden van je iMac of zijn die instellingen niet mogelijk voor bijv. Apple TV. Ik kan niet wachten, in de US nu al Netflix op een nieuwe Apple tv en via PS3 met een Netflix disc. Kan iemand mij verder of uit mijn droom helpen. Alvast bedankt!

Ik ben zelf ook gebruiker van Netflix en ik ben er gigantisch enthousiast over, ik gebruik daarentegen BlackVPN. Ik kijk Netflix op mijn iMac, iPhone, iPad en beneden op de televisie. Op de televisie hebben wij een MacMini aangesloten met Plex, waardoor dat onze mediacenter is geworden. Deze is makkelijk aan te sluiten met een Mini Displayport-naar-VGA-adapter.

Daarnaast kan je het ook bekijken met de nieuwe AppleTV en de Wii zover ik weet.

Hoi, bedankt voor je reactie, ik zag ook dat je met Medialink kan streamen naar je PS3, nieuwe Apple TV is voor mij dan misschien ook wel optie samen met Boxee, Plex is mooi. Ik ben er nog niet uit, zolang VPN maar werkt via PS3 en Apple TV daar heb ik geen ervaring mee.

Misschien kan een technischer aangelegen persoon daarop antwoorden. Een PS3 of een AppleTV hebben beide volgens mij geen VPN client, waardoor het moeilijk is om deze aan te sluiten op een VPN. Je kan altijd Googlen naar:"VPN for PS3" je krijgt dan veel relevante hits, maar misschien hebben meer mensen op dit forum dit al gedaan en kunnen zij vertellen wat hun ervaringen zijn.

Toch denk ik dat het makkelijker is om je iMac te gebruiken met een MiniDisplayport-naar-VGA / of -naar-DVI-adapter. Je VPN is dan makkelijk in te stellen en je verbinding komt niet in gevaar.

Wat voor adres nemen jullie als jullie een Netflix account nemen?

Zoek gewoon een willekeurig adres van een hotel in Amerika en vul dat in bij Netflix ;)

Ja, inderdaad willekeurig adres is goed, le top, zet je dvd's niet in de Queue, dat heb ik per ongeluk gedaan, nu is er een dvd op weg naar een adres in San Francisco. Iemand nog streaming tips van Netflix voor naar mijn LCD, Speedooo bedankt voor je tips. PlayOn is alleen maar voor PC, niet te geloven.

mijn mastercard wordt steeds geweigerd als ik me in wil schrijven. Hoe doen jullie dat?

[quote=densing url=http://www.onemorething.nl/community/topic/netflix-via-vpn-en-imac-op-de-tv-niet-via-kabels-maar-hoe-dan-apple-tv#post-2072683 time=1286950795]mijn mastercard wordt steeds geweigerd als ik me in wil schrijven. Hoe doen jullie dat?[/quote]

Heb geen ervaring omtrent Netflix maar kan je niet betalen via PayPal?

nee, dat gaat niet

ik heb wel iets anders ontdekt: www.itunescode.nl maar zag ook dat je je VPN moest wijzigen. dan gaat het me allemaal net iets te veel kosten

Beste jeffrey,

Wellicht een beetje laat deze reactie maar ik wel je toch even opmerkzaam maken op het volgende product. PConTV voor Windows en Mac nu verkrijgbaar in Nederland. Heeft de bes of show gewonnen op de 2011 Macworld in San Francisco. Ga naar www.PConTV.nl voor meer info.