NeXT site voor de liefhebber

Kwam net dit tegen [url=http://next.ex.com/]NeXT.ex.com[/url] - een zeer uitgebreide site met veel info over NeXT. Had het idee dat er hier wel bezoekers komen die dat ook leuk vinden.

Beetje voor mijn tijd, maar toch leuk!

laat ik dat ook nog gedraaid hebben.... heeerlijk...

Elke keer als ik NeXT zie of zie draaien vraag ik me af hoeveel verder we nu gewest zouden zijn als het wel een succes zou zijn geworden.

[quote:0e40dd82f7="macsterdam"]Elke keer als ik NeXT zie of zie draaien vraag ik me af hoeveel verder we nu gewest zouden zijn als het wel een succes zou zijn geworden.[/quote:0e40dd82f7]

Ik vraag me af of Apple nog zou bestaan als Next niet hadden gekocht. Zaten we nog met Classic…

http://www.ex.com/next.ex.com/screenshots/workspace.jpg : Links onder zie je een muziekicoon. Leuk om te zien hoeveel het iTunes logo hiervan weg heeft.

[url=http://www.guidebookgallery.org/]dit[/url] is ook wel een leuke site voor computers screenshots (oud en nieuw) fanaten!

Zie de 'Screenshots'..... 't Lijkt wel een of andere Linux-distributie..

[quote:b7be10907f="hietahh"]'t Lijkt wel een of andere Linux-distributie..[/quote:b7be10907f] Het was dan ook gebaseerd op Unix — wat dan dus weer hoogstwaarschijnlijk de reden is dat OS X dat ook is :)

BTW, als je Linux draait met Window Maker als window/desktop manager, ziet het er inderdaad net zo uit :slight_smile: (Wel jammer dat de site schijnbaar uit de lucht is, anders kon je het zelf zien …)