Niet automatisch naar Youtube op iPod touch

Ik ben op vakantie. Ik probeer een youtube link te openen op mijn iPod touch die ik via een mail heb binnen gekregen. Dit werkt helaas niet meer. Ook als ik via een site een filmpje probeer te bekijken, werkt het niet meer. Wie kan mij helpen?

Volgens mij heeft dit nooit gewerkt op een iPod Touch. De enige manier (naar mijn weten) om youtube filmpjes te kijken op de touch, is via de Youtube icon op je home screen. Gewoon de zoekfunctie gebruiken en dan zou je hetzelfde fimpje moeten kunnen vinden.

succes

[quote:888bb6bf87="paulhek"]Volgens mij heeft dit nooit gewerkt op een iPod Touch. De enige manier (naar mijn weten) om youtube filmpjes te kijken op de touch, is via de Youtube icon op je home screen. Gewoon de zoekfunctie gebruiken en dan zou je hetzelfde fimpje moeten kunnen vinden.

succes[/quote:888bb6bf87]

wat een onzin, bij mij werkt op een youtube-link “touchen” wel, hij sluit dan safari en opent het desbetreffende filmpje in de youtube app.

[quote:f9ff962056="Renzsz"][quote:f9ff962056="paulhek"]Volgens mij heeft dit nooit gewerkt op een iPod Touch. De enige manier (naar mijn weten) om youtube filmpjes te kijken op de touch, is via de Youtube icon op je home screen. Gewoon de zoekfunctie gebruiken en dan zou je hetzelfde fimpje moeten kunnen vinden.

succes[/quote:f9ff962056]

wat een onzin, bij mij werkt op een youtube-link “touchen” wel, hij sluit dan safari en opent het desbetreffende filmpje in de youtube app.[/quote:f9ff962056]

Precies en dat werkt dus niet meer.

'Vroeger' kon ik op een site een youtube filmpje klikken en opende hij inderdaad de youtube app.

Ook bij mij gaat hij via Safari naar youtube toe ik heb 1.1.3 (betaald) en met 1.1.2 had ik nergens last van, vreemd :?

Ola,

Ik weet waar het fout gaat, ik heb net zelf wat getest. Wanneer ik mijzelf een youtube-link mail die begint met http://www.youtube.com/…, werkt het prima. Echter, zodra het een Nederlandse youtube link is, dus begint met http://nl.youtube.com/…, werkt het niet.

Een oplossing heb ik (nog) niet kunnen vinden/bedenken, simpel het ‘nl’ weghalen werkt niet, helaas :frowning:

Groetjes,

Johnny

kan je niet nl vervangen door www

[quote:2f993f4cfe="ThOmas-Koopy"]kan je niet nl vervangen door www[/quote:2f993f4cfe] Nee, helaas. De query staat in verband met de NL versie van Youtube, bij veranderen naar niets of 'www.', word je gewoon weer geforward naar http://nl.you..

Toch vreemd dat het eerder wel werkte en nu niet meer. Erg raar.

Youtube links zouden het idd moeten doen. Voor youtube filmpjes die op een website staan 'geembed' heb ik hier een handige web app: http://joemaller.com/2008/01/12/itransmogrify/ Werkt erg goed :D