Nieuw soort laptopsticker: op zoek naar trends!

Hoi,

Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van een geheel nieuw soort laptop-sticker. Anders dan de huidige stickers die op de markt zijn. Hiervoor zijn wij op zoek naar trends die leven onder jongeren en bezitters van een laptop.

Wat leeft er momenteel onder jullie? Wat zou jij graag op je laptop willen hebben? Of juist niet?

Alle tips zijn welkom!

Waar ik behoefte aan zou hebben is variatie. Ik wissel regelmatig van ringtone op mijn telefoon en zou ook regelmatig van laptop (Macbook?) uiterlijk willen wisselen. En dat zou dan niet veel meer moeite moeten kosten dan het instellen van een nieuwe ringtone op m'n telefoon.

En het zou makkelijk zijn als je snel afbeeldingen die je op internet vindt op je laptop kan zetten.

zo heb ik "marktonderzoek" niet geleerd...

:roll:

Nu heb ik zelf een MacBook gekocht om van de stickers af te zijn waar andere computers vol mee zitten... en ik hoef er persoonlijk ook geen decoratieve stickers bij. Ik kan je wel doorverwijzen naar [url=http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=156065&highlight=sticker+macbook]dit[/url] topic, daar wordt al vanalles besproken over stickers :)

Ik wil Banksy!

Banksy is inderdaad een goeie!

Ik ben niet zo'n fan van stickers op mijn MB/MBP, maar waarom niet zelf maken / doen? 8)

Hier bijvoorbeeld: http://cabfablab.nl/
Of hier: http://amsterdam.fablab.nl/

Vector graphics doen het goed. Inmiddels alweer een beetje achterhaald maar nog steeds fris en gewild.

En inderdaad graffiti achtige ontwerpjes. Met mallen werken, druppels en spetters. Altijd goed! Ik ben zelf liefhebber van texture skins en ongebruikelijke patronen. Deze website staat vol goede voorbeelden…

Ik zou persoonlijk niet zo snel een sticker op mn macbook plakken, maar deze... http://www.forkparty.com/25-creative-macbook-skins-using-the-apple-logo/ WAUW :P

Persoonlijk zou ik graag het gekleurde Macintosh logo voor op mijn Unibody Macbook willen. Of het logo in het zwart. Ik stoor me daar mateloos aan dat alles zwart met aluminium is en dan dat debiele logo weer wit. Uniformiteit anyone?! Al is het ook niet absurd veel moeite om dat zelf nog een keer te doen met een zwarte sticker en een scalpel.

http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=156065&postdays=0&postorder=asc

[img:8f270a5125]http://www.boingboing.net/images/x_2008/barackismac.jpg[/img:8f270a5125]

soort van tattoo/graffiti stickers?

Zou leuk zijn als de TS ook weer eens zou reageren...

TS wil graag dat we vragen voor welk bedrijf hij werkzaam is om vervolgens een link te kunnen posten. Zolang we dit niet vragen zal hij niet reageren. Trolletje in spe?

werk van Parra, zeker weten dat ik die sticker dan koop. (je moet deze wel door Parra laten maken natuurlijk) [url]http://www.rockwellclothing.com/parra/[/url]

Waarom begint Parra niet met het uitbrengen van oude ontwerpen als stickers. Die zijn vast al populair genoeg, bij mij in ieder geval wel!