nieuwe computer, maar wil al mijn ipodliedjes houden, hoe??

Ik ga een nieuwe computer kopen, maar ik wil niet dat al mijn ipodliedjes kwijtraak.. Maar hoe zet ik dan mijn liedjes op die nieuwe computer zonder dat ik ze kwijt raak?

Alvast bedankt!

heel makkelijk: als je je nieuwe computer installeert vraagt ie op een gegeven moment of je nog een oude mac hebt, en of je daar gegevens van wil overzetten. Als je dit doet (gaat via firewire) worden alle gegevens, instellingen, documenten, programma's en ja ook je muziek, automatisch overgezet naar je nieuwe mac.

"Algemeen, weet niet of je PC of Mac hebt" Door ze te verbinden met een elkaar met een netwerk/lan-kabel en de muziek van de ene computer naar de andere te slepen. En je iTunes libraty.data en iTunes music library.xml ook te kopieren.

Als je een nu een pc hebt, en je ga een imac aanschaffen en je mp3 bestanden staan enkel op je ipod dan kan je met het programma [url=http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/20083]ipodRip[/url] je muziek overzetten naar je imac.

Er zijn tooltjes voor windows waarbij je je pc synchroniseert met je iPod. Ik weet niet hoe dat tooltje heet maar als het goed is kan je het [url]http://www.versiontracker.com/php/search.php?str=ipod&plt%5B%5D=windows&tfBasis=&afterYear=&afterMonth=&afterDay=&beforeYear=&beforeMonth=&beforeDay=&rtfBasis=&rAfterYear=&rAfterMonth=&rAfterDay=&rBeforeYear=&rBeforeMonth=&rBeforeDay=&ptfBasis=&pAfterYear=&pAfterMonth=&pAfterDay=&pBeforeYear=&pBeforeMonth=&pBeforeDay=&action=search&srchGuid=c7540a5a1c322a59%3A75f9d3%3A105f3ce243d%3A-800075f9d3%3A10609a7072d%3A7e10&by=dl&dir=descending&perPage=20&pg=3[/url]

daar vinden

ik heb Xpod gebruikt, zelfde bedoeling van iPodrip dus