Nieuwe functie in iPhoto2

iPhoto2 gedownload en meteen eens uitgeprobeerd. Ik ben vooral te spreken over de "Enhance" functie; hiervan knapt een foto flink op! Ik heb er maar even een mini-site aan gewijd:

http://homepage.mac.com/whymme/enhance

Whymme :lol:
(OK, de grap is wat kinderachtig. Maar toch wel leuk, toch?)

Hahaha...........NOT

Whahaha, stoer!!! Ik wil ook iPhoto!!! :-P

Heb je zulke kleine borsten dan? ;)

Leuk gedaan, ging het altijd maar zo makkelijk, kon m'n buuv' eens retoucheren. kan ze wel gebruiken. :D :D :D

Nou, ik heb nu ook iPhoto 2, maar vind het maar niks. Er zit niet veel nieuws in en ik mis mijn keywords! Die gebruikte ik echt heel veel. Zal wel niet goed kijken, maar kan nergens die balk meer vinden.

Eh... APPELTJE + K indrukken? Of begrijp ik iets verkeerd?

Ja, de keywords op zich zijn er nog wel, maar niet meer zo makkelijk als met de vorige versie, in zo'n balk onderin. Bij iPhoto 1 kon je bij een geselecteerde foto gewoon de betreffende keywords aanklikken. Wilde ik dan bijvoorbeeld een overzicht met alle foto's van bijvoorbeeld familie, dan hoefde ik maar even op de Familie-button te klikken en de hele zooi werd meteen uitgefiltert. Dat mis ik wel een beetje, maar ja, je kan niet alles hebben. Verder ziet iPhoto 2 er wel goed uit, alhoewel ik niet kan zeggen dat het nu zo verschrikkelijk nieuw is. Ze hadden het volgens mij gewoon beter iPhoto 1.5 kunnen noemen ofzo.