Nieuwe iPad ruilen bij Dixons?

Hallo allemaal,
met het uitkomen van de nieuwe Ipad4 toch een dilemma. Ik heb 2 weken geleden een nieuwe ipad 3 gekocht. Zou ik deze om kunnen ruilen bij de dixons? onder jet mom niet helemaal tevreden met aankoop? tegoed bon krijgen en later de nieuwe kopen? Wat denken jullie kan ik mijn iPad zomaar terugbrengen. Heb de bon en originele verpakking nog en zit binnen de 14 dagen termijn
thnx voor meedenken

[quote]
Heb de bon en originele verpakking nog en zit binnen de 14 dagen termijn
[/quote]

moet de verkoper het product dan zonder problemen terug nemen?

Retourvoorwaarden Dixons artikelen

Retourneren kan binnen 14 dagen na aankoop.
Het betreft alle artikelen, uitgezonderd software of andere producten waarvan de verzegeling is verbroken.

Nee. Sterker nog, dit is alleen als je wat op het internet koopt. Volgens mij binnen 1 week.
Aangezien je hem bij Dixons hebt gekocht, hij uit de verpakking is en het product naar behoren werkt denk ik niet dat ze hem zo terugnemen.

Je kocht een iPad 3 omdat dat apparaat paste bij je wensen. Nog geen 2 weken later past het apparaat niet meer bij je wensen? Kom op zeg. Er komt ook een iPad 5, 6 etc....

Ik heb een iPad 2. Ben er prima tevreden mee... er komt geen iPad 3 en 4 voor mij. Maar ik geloof dat ik van de oude stempel ben en gelukkig ben met wat ik heb in plaats met dat wat ik zou kunnen hebben.

Ik zou me zwaar klore voelen zeg. Koop je net een dure iPad en kom er totaal onverwacht een nieuw versie uit. Leedvermaak:)

@GrannySmith heeft hier zeker een punt. Ik heb zelf ook nog een iPad 2 liggen en die werkt ook nog perfect en ben ook niet van plan om een nieuwe te kopen.

Maar waarom probeer je het niet gewoon, dan weet je het zeker.

Als je ipad geen mankementen vertoont kun je hem niet meer terug brengen binnen die 14 dagen, mits de verpakking nog ongeopend is.
Dit is niet meer als normaal en deze procedure wordt eigenlijk bijna bij iedere winkel toegepast.

[quote=ivar url=http://www.onemorething.nl/community/topic/ruilen#post-2478753 time=1351016961]
met het uitkomen van de nieuwe Ipad4 toch een dilemma. Ik heb 2 weken geleden een nieuwe ipad 3 gekocht.
thnx voor meedenken[/quote]
Jammer voor je, maar de geruchten over die nieuwe iPad [url=http://www.appletips.nl/ipad-mini-alle-geruchten-op-een-rijtje/]zijn al een jaar oud[/url]. Je had het dus kunnen weten.

Ik heb alles de laatste tijd niet zo gevolgd maar er is toch alleen een iPad mini uit? Dat is toch niet echt een iPad4?

@hendrik nou het tijdstip is eigelijk onlogosch als je laatste jaren volgt op update gebied hoor. Verwachting was eerder maart.. maar goed ik ben heus nog wel blij met mijn ipad. Net zo blij als ik was toen ik tot twee weken geleden mijn ipad1 had. Maar ga morgen gewoon een poging wagen

iPad 1 rules.
Werkt prima

@Richard74 de 'nieuwe' iPad is nu geupdated, er zit nu een A6x processor in en hij heeft lightning(sorry als ik dat verkeerd spel)

[quote=Richard74 url=http://www.onemorething.nl/community/topic/ruilen#post-2478789 time=1351019470]Ik heb alles de laatste tijd niet zo gevolgd maar er is toch alleen een iPad mini uit? Dat is toch niet echt een iPad4?[/quote] Inderdaad duidelijk dat je niks gevolgd hebt. Er is ook een iPad 4 uitgekomen. Wat meer een update is van het huidige model, maar goed ze noemen hem marketingtechnisch iPad 4.

@Richard Ze halen in het artikel op de omt website door elkaar er is een ipad4 en ipad mini gekomen

http://9to5mac.com/2012/10/23/apple-will-exchange-3rd-gen-ipads-purchased-within-the-past-30-days-for-a-shiny-new-4th-gen/?utm_source=feedburner&utm_medium=twitter&utm_campaign=Feed%3A+9To5Mac-MacAllDay+%289+to+5+Mac+-+Apple+Intelligence%29
Mogelijk kan je ruilen?

[quote=nebilem url=http://www.onemorething.nl/community/topic/ruilen#post-2478774 time=1351018388]Ik zou me zwaar klore voelen zeg. Koop je net een dure iPad en kom er totaal onverwacht een nieuw versie uit. Leedvermaak:)[/quote]

Onzin, de iPad 3 is een prachtig apparaat!

@makasa: dat doet alleen een aantal winkels, of Dixon daaraan meedoet, moet de TS maar even navragen.

Ik denk trouwens dat Steve Jobs zich in zijn graf zal omdraaien als ie Apple op dit moment met zijn verkoop marceting bezigheden ziet doordenderen.
Het gaat allemaal veel te snel en de verbetering van de producten laat te wensen over.
Jammer, of ben ik de enige hier die deze mening heeft ?