Nieuwe Nano, ook nieuwe Classic?

Hey, Ik zat met een vraag betreffende de nieuwe release van de iPod Nano 4G. Ik vind hem er namelijk ongelooflijk stylish uitzien en ik ben verliefd geworden op de extra functies als Genius en de vernieuwde Shuffle en Coverflow met de accelerometer. Nu ben ik iemand met een ongelooflijk grote collectie muziek dus ik was al lang van plan om van mijn iPod Video 5.5G 30GB een iPod Classic 120GB te maken. Ik heb gelezen dat de Genius functie aanwezig zal zijn, maar zou er ook een versie aankomen waar de nieuwe accelerometerfuncties inzitten? Zou ik dus de iPod Classic 120GB kopen of zou ik een maandje wachten op een eventuele nieuwe release, of zit die er niet aan te komen?

Bedankt !

de 120 gb versie is de nieuwe, dus niet de accelerometer of een nieuw uiterlijk, voor de update waren er namelijk 2 versies 80 GB en 160GB na de update in september is dat 1 model van 120 gb geworden. De volgende update word volgend jaar september pas weer verwacht, ALS er al een update komt voor de classic, deze word namelijk overbodig als SSD nog veel goedkoper word.

Dat kan je vergeten. Die komt er er voorlopig niet; de 120 Gb ís de update van de classic.

Kan me moeilijk voorstellen dat ze op de iPod Classic de accelerometer gaan inbouwen om de schud-shuffle functie mogelijk te maken. Kan echt niet gezond zijn voor de harde schijf die er in zit... Wie weet later wel als er een soort SSD drive in zit.

[quote:a89e77c425="ivan92"]de 120 gb versie is de nieuwe, dus niet de accelerometer of een nieuw uiterlijk, voor de update waren er namelijk 2 versies 80 GB en 160GB na de update in september is dat 1 model van 120 gb geworden. De volgende update word volgend jaar september pas weer verwacht, ALS er al een update komt voor de classic, deze word namelijk overbodig als SSD nog veel goedkoper word.[/quote:a89e77c425]

M.a.w. kan ik best om de iPod Classic 120 GB gaan i.p.v. te wachten op een update die hoogstwaarschijnlijk toch niet komt? :).

Of je koopt de "oude" classic van 160GB die her en der in de opruiming zijn...

[quote:2f1cd138bc="Junnio"][quote:2f1cd138bc="ivan92"]de 120 gb versie is de nieuwe, dus niet de accelerometer of een nieuw uiterlijk, voor de update waren er namelijk 2 versies 80 GB en 160GB na de update in september is dat 1 model van 120 gb geworden. De volgende update word volgend jaar september pas weer verwacht, ALS er al een update komt voor de classic, deze word namelijk overbodig als SSD nog veel goedkoper word.[/quote:2f1cd138bc]

M.a.w. kan ik best om de iPod Classic 120 GB gaan i.p.v. te wachten op een update die hoogstwaarschijnlijk toch niet komt? :).[/quote:2f1cd138bc]

wachten op een update heeft nu inderdaad vrij weinig zin;)
Als je hem wilt hebben moet je hem gewoon kopen, eigenlijk zijn er maar weinig tot geen verschillen met de ouwe en nieuwe classic dus je kan nog kijken of je een oude 80 of 160 gb kan vinden.

Ik denk eigenlijk dat de iPod nano (eindelijk) zijn eigen weg gaat. nano was altijd gewoon de "kleine iPod", maar nu wordt het gewoon en op zich zelfstaande iPod, wat ik eigenlijk wel fijn vind.

Dus nee, denk niet dat de classic nog vernieuwt wordt.