Nieuwe oortjes niet geschikt voor 'oude' iPod

Apple oortjes die bij m'n iPod zaten zijn al een tijdje kapot. Ik wilde nieuwe kopen, maar ik had het de laatste tijd erg druk en ach, ik had nog wel andere oortjes. Nu was ik dus in de online Apple Store aan het kijken naar de updates van gisteravond. En nu zag ik dat de nieuwe íPod oortjes niet geschikt zijn voor de 'oude' iPod.

Apple koptelefoon met afstandsbediening en microfoon
Apple in-ear-koptelefoon met afstandsbediening en microfoon

Ligt er een beetje aan wat je oude iPod is - op een iPhone [url=http://arstechnica.com/journals/apple.ars/2008/09/09/apple-event-a-few-extra-details-you-didnt-get]zouden ze deels werken[/url], en de audio werkt op alle iPods. Of je dan een meerprijs (is die er überhaupt?) wil betalen, tja...

Maar je kunt dan toch geen gebruikmaken van de 'afstandbediening'. En dan heb ik er zo'n extra kastje aanhangen die ik niet eens kan gebruiken. Mja. het is niet anders. Misschien moet ik een deze dagen wel oude iPod-oortjes proberen te kopen.

Want ik heb de 5.5 generatie iPod video/classic

Wow, ze werken dus ook niet voor Iphone 3G???

[quote:9e9b4c1acf="Michaël Steurs"]Wow, ze werken dus ook niet voor Iphone 3G???[/quote:9e9b4c1acf]

nee… :oops: beetje jammer van apple.

Ik verlang super hard een bluetooth headset voor mijn Iphone 3G maar kan dit helaas nergens vinden

Volgens mij werken ze (natuurlijk) wel bij de iPhone 3G. Ik citeer uit het artikel van One More Time over de In Ear Oortjes:

“iPhonegebruikers zullen ook blij zijn, want de nieuwe in-ears hebben in de afstandsbediening ook een microfoon ingebouwd.”

Weet iemand of de nieuwe koptelefoon met volumeknoppen standaard bij de iPod nano geleverd word??

[quote:3a4f4e52b2="wom"]Maar je kunt dan toch geen gebruikmaken van de 'afstandbediening'. En dan heb ik er zo'n extra kastje aanhangen die ik niet eens kan gebruiken. Mja. het is niet anders. Misschien moet ik een deze dagen wel oude iPod-oortjes proberen te kopen.

Want ik heb de 5.5 generatie iPod video/classic[/quote:3a4f4e52b2]
In de store zijn ook nog gewoon de oude oortjes zonder afstandsbediening verkrijgbaar, en die zijn nog ‘goedkoper’ ook.

Op de iPhone heb ik dat helemaal niet nodig. Daar zitten al volumeknoppen aan de zijkant.

@jf: Bedankt, ik had nog helemaal niet gezien dat de 'oude' oortjes nog te koop waren :oops: . Maar ze zijn te koop voor dezelfde prijs als de oortjes met bediening, maar ach, je kunt ook niet alles willen.

@B-mac-fan: Ik denk niet dat de oordopjes met bediening standaard worden meegeleverd. Bij de
specificaties staat dat er Koptelefoon met oordopjes, USB-kabel en dockadapter meegeleverd wordt

[quote:0d07a35c35="Cloudsurfer"]Op de iPhone heb ik dat helemaal niet nodig. Daar zitten al volumeknoppen aan de zijkant.[/quote:0d07a35c35]Ook op de iPod touch ..

[quote:c5fae1c5d6="wom"]@jf: Bedankt, ik had nog helemaal niet gezien dat de 'oude' oortjes nog te koop waren :oops: . Maar ze zijn te koop voor dezelfde prijs als de oortjes met bediening, maar ach, je kunt ook niet alles willen.[/quote:c5fae1c5d6] Ja, da's dan wel weer jammer inderdaad.

[quote:2032339883="Michaël Steurs"]Ik verlang super hard een bluetooth headset voor mijn Iphone 3G maar kan dit helaas nergens vinden[/quote:2032339883] Ik vroeg bij T-Mobile of alle bluetooth headsets compatible zijn, het antwoord was [b:2032339883]nee[/b:2032339883]. Was ik vandaag bij de Mediamarkt, en daar zeiden ze dat [b:2032339883]wel[/b:2032339883] alle Bluetooth headsets compatible zijn, mits ze geen stereo-bluetooth hebben, dus ook de goedkope Jabra headsets!

Wat is het nu? :x

Vraag ergens of je het mag testen zou ik zeggen.