Nieuwe Push Applicaties & Bevindingen

Hallo,

De nieuwe “Push” feature in OS 3.0 om status updates zichtbaar te maken voor applicatie die niet actief zijn lijkt me erg handig. Wellicht kunnen we deze post gebruiken om (nieuwe) applicaties die dit ondersteunen te beschrijven en te evalueren. Met andere woorden welke Push applicaties gebruik je en wat zijn jouw ervaringen!

Groetjes
Martijn

Om die push uit te proberen heb ik [url=http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=320087242&mt=8]eBuddy[/url] geinstalleerd. Een van de 249 chatprogramma's in de App Store.

Push werkt prima, nadeel is dat hij max 30 min na het afsluiten blijft pushen.
Maar goed, het is natuurlijk wel een gratis applicatie

Ook ik heb eBuddy geïnstalleerd. Er is nu een nieuwe optie beschikbaar in de Instellingen "Berichtgeving". Sinds ik dit heb, krijg ik ook van Mail een seintje dat er een bericht is, ook al staat mijn iPod Touch op stand-by. Zie mijn topic die ik vanmiddag hier ergens heb gezet.

[quote:33f4ddcdfc="Vodka"]Om die push uit te proberen heb ik [url=http://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=320087242&mt=8]eBuddy[/url] geinstalleerd. Een van de 249 chatprogramma's in de App Store.

Push werkt prima, nadeel is dat hij max 30 min na het afsluiten blijft pushen.
Maar goed, het is natuurlijk wel een gratis applicatie[/quote:33f4ddcdfc]

Ach AIM is ook gratis en die blijft max 24 uur pushen. Ik zeg: met zijn alleen eBuddy spammen om deze periode te vergroten! :wink:

Beejive doet het ook erg doet, is wel een betaalde App

Ik gebruik zelfs sinds enige dagen "Prowl". In aanleg is dat bedoeld om Growl meldingen van je mac door te sturen naar je iPhone, maar ik gebruik 't om meldingen vanaf m'n server te sturen zoals fatale fouten op een site. Is ook een betaalde app.

iM+ with Push V3.2 werkt prachtig hier! Heel handig, wel jammer dat je game wordt afgesloten :'(

ik gebruik heyway om iemand zijn locatie toegestuurd te krijgen of te zien. En IM+ hoop dat skype ook nog eens met push komt zodat je makkelijker gebeld kan worden op je iphone via skype.

Bestaat er al een goede rss reader met push? Of zeg ik nu iets heel geks..