nieuwe software op oude iPods!!!!! werkt dus toch niet :(

http://www.apple.com/ipod/download/

me=downloading!!

[quote:dfea32578d="HS-L"]http://www.apple.com/ipod/download/

me=downloading!![/quote:dfea32578d]

ik las verkeerd… Grrrr… werkt dus niet… :(:(:frowning:

Ik vrees dat je iets te voorbarig bent met de titel. Op [url]http://www.apple.com/ipod/download/[/url] staat duidelijk een aantal functies voor de nieuwe iPod met clickwheel beschreven. Ik vrees dat deze het niet gaan doen op oudere iPods. In de rechtertabel staat dat er voor de 3G iPod, de software update 2.2 bij zit. Voor de nieuwste, met clickwheel is dit 3.0

... sluit de iPod aan... is al up-2-date... naja, het blijft een super aparaat natuurlijk! :D

[quote:26bf7ad63b="ckuijjer"]Ik vrees dat je iets te voorbarig bent met de titel. Op [url]http://www.apple.com/ipod/download/[/url] staat duidelijk een aantal functies voor de nieuwe iPod met clickwheel beschreven. Ik vrees dat deze het niet gaan doen op oudere iPods. In de rechtertabel staat dat er voor de 3G iPod, de software update 2.2 bij zit. Voor de nieuwste, met clickwheel is dit 3.0[/quote:26bf7ad63b]

daarom had ik het net alweer aangepast…

ik was iets te enthousiast aan het lezen…

Heel raar dat dit soort updates niet op de 2nd gen kunnen werken. En irritant!

Ik wil best investeren in Apple hardware maar om nu elke paar jaar weer €300-€400 aan een nieuw model iPod uit te geven. K met P!

Zo vreemd is dat toch niet dat de nieuwe 3.0 software niet op de 3e generatie iPod's werkt, de 2.0 software werkt immers ook niet op de 1e en 2e generatie iPods. Was dus wel te verwachten.

@ pako:
Waarom zou je elk jaar een nieuwe iPod moeten kopen. De 1e t/m 3e generatie iPod’s doen het toch nog steeds prima, ook nu er een 4e generatie iPod is.

Wat moet ik me voor stellen bij: "Improved playback performance" Het werkt toch goed... :?

Ik neem u mee, te huize AJSCHOL, vanavond om 18.00

“zeg schat… zou jij het leuk vinden om mijn iPod te kunnen gebruiken?”
“Ja?,… das mooi, dan zoek ik voor mijzelf wel gewoon een nieuwe uit…”

:wink: :innocent: :lol:

@Pako: wat scheelt er dan aan? (buiten een lege portomonnee) zeurpiet

Zowiezo vind ik het een beetje een teleurstelling, die nieuwe iPod. Ik vind die vernieuwingen eerder een firmware-update waard, maar niet een compleet nieuwe iPod. Daarvoor zullen ze toch wel met meer mogen afkomen.