Nieuwe videocamera

Ik zou graag een digitale videocamera kopen met een budget van max €1000 Heeft iemand suggesties ?

JVC DVP3E. Mini DV. Momenteel kost 'ie in de winkels zo rond de 800 euro. Video in en out via firewire. Snapshot foto's via geheugenkaart. USB-aansluiting. Wordt herkend door iPhoto en iMovie. Uiters compacte camera. Camera van het jaar 2001.

Dus wat wil je nog meer. Houd je nog geld over.

En als je die niet goed genoeg vindt.. www.kieskeurig.nl prachtige site!! Je kan op allemaal verschillende soorten dingen sorterne, prijs, merk, mogelijkheden.. en de goedkoopste prijs die wordt gegeven bij prijsvergelijking is bij mij altijd als inderdaad de gooedkoopste gebleken! Je moet daar maar is kijken, ook gebruikerservaringen van mensen staan er bij, errug handige site!

Zelf niet zo lang geleden een sony pc-8 gekocht voor 1100,- euro's. Dit na een uitgebreid vergelijk. Ben erg tevreden over de goede beeldkwaliteit, ook bij weinig licht. De camera beschikt niet alleen over een digitale in/uit-gang maar ook over een analoge ingang. Daarmee kun je dus elk analoog signaal overzetten op mini-dv of direct doorlussen naar je mac. Erg handig. Wat verder erg prettig werkt is de touch-screen bediening. Ziet er erg gelikt uit en daarmee is de camera ook gelijk vrij van een teveel aan knopjes.