Nog steeds geen Mail-melding in dock..

Beste allemaal,

Ik heb nog steeds hetzelfde probleem als in dit draadje beschreven ( http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=17012 ), maar voor mij loste de beschreven procedure niets op. D.w.z. dat ik heel even het ‘rode balletje’ terug heb gezien, om vervolgens voorgoed te verdwijnen… Irritant, want zie -als ik niet om de zoveel tijd even check- belangrijke mails over het hoofd. Wat nu?

Heb maar een nieuwe draad ervan gemaakt, i.v.m. de ‘opgelost’- melding.

Dank vast voor jullie reacties!

Rikkert

Het icoon gebruikt een Helvetica-lettertype. Je moet in je Font Book (lettertypencatalogus) kijken of je een aantal [i:17e839b367]Helvetica's[/i:17e839b367] uit hebt staan, deze aanzetten en kijken of het werkt.

Niet zelf bedacht (eerlijkheid voor alles, nietwaar?):

http://discussions.info.apple.com/webx?14@13.9l1laHH0uQp.2@.6892d723/6

Het is niet te geloven.. kom er inderdaad zojuist (zelf...) achter dat fonts weer eens de trouble-causer zijn. Los van de falende Mailmelding had ik ook al last van allerlei rare tekens in Mail, en ik kon ook niet meer copy-pasten vanuit Teksteditor naar Quark. Blijkt allemaal met fonts te maken te hebben. Heb mijn FontAgent dezelfde fonts laten beheren als de standaard settings in Lettertypenbeheer, en heb ze in Lettertypenbeheer gewoon erbij aan laten staan, BEHALVE 'PDF'. Die zorgde bij mij i.c.m. FontAgent voor alle ellende..

Dank voor je reactie!

Rikkert

Jaja, zelf...