Norton

Ik heb met behulp van het schijfhulpprogramma een scan gedaan op de HD er werd aangegeven dat allen OK is. Doe ik echter een scan met de laatste versie van Norton dan vindt norton ernstige fouten moet ik die repareren of juist niet. Kortom hoe betrouwbaar is norton. Wat zijn eventueel betere altenatieven ?

Dank :finderoud:

Niet gebruiken!!! :o

Het is een bekend probleem met Norton! Heb je de laatste update? En wat zijn precies de fouten die Norton vindt? Er zijn namelijk foutmeldingen, die gewoon niet kloppen en die zelfs na een reparatie weer binnen no-time terugkeren.

Norton kan je schijf/systeem beschadigen, hoeft niet, maar kan wel, ik heb hier in het verleden een artikeltje over geschreven.

De beste alternatieven zijn: DiskWarrior 3.0.1 en TechTool Pro 4. Dit zijn beide zeer betrouwbare programma’s. DiskWarrior is bij zeer velen nummer 1.

Bekijk ook even mijn onderschrift en de links erin. :smiley:

Dit is de melding: A major error was found in the header node of the Catalog B-tree. The leaf record count is incorrect. (10,2,20) The problem was not fixed at user request.

Ik heb de zelfde melding op de iMac als op de Powerbook.

De en ik gebruik de laaste update.

:finderoud:

Ik heb er al eens al men data mee kwijt geweest,Norton hoort op 1 plaats :de prullenmand. Ik kon nadien met discwarior ook niks meer,en was dus alles kwijt :cry: