Office '08 SP1 bug?

Bij de update van Office 2008 Service Pack 1 stopt hij telkens op dezelfde plek: Doelvolume kiezen. Hij blijft 'extra volumes controleren'... Iemand een idee hoe dit komt en vooral hoe ik het kan oplossen? Ik heb de update al meerdere keren gedownload van verschillende locaties, geen succes. Heb ook al geprobeerd met extra HD's aan te sluiten (leek me onlogisch maar je weet maar nooit!) en zonder HD's. Hulp? Screenshot: Image Hosted by ImageShack.us

Hoe lang laat je hem bezig op dit moment? Want het duurt namelijk nogal even.

Heb je hem vroegtijdig gestopt, of blijft hij echt hangen ? Ik heb het wel eens gezien dat hij wel een paar minuten blijft staan op dat scherm, maar uiteindelijk gaat hij wel verder.

Ja dat dacht ik eerst ook maar een dik uur is toch wel lang? :?

Dat is het zeker, en je hebt alle externe schijven en dergelijke er uit gehaald? Ik zie daar namelijk nog TimeMachine er in zitten.

Ja, ik heb al elke mogelijke 'combinatie' geprobeerd..

Zelf heb ik dit ook een keer gehad. De oplossing was om Office opnieuw te installeren over de bestaande installatie heen. De update kun je downloaden bij Mactopia (http://www.microsoft.com/mac/downloads.mspx). Direct na de hernieuwde installatie draai je de update. [b:d68d69912b]Niet[/b:d68d69912b] eerst Office, Word e.d., starten. Het zou dan moeten lukken.

Succes!

Hier is al een en ander over geschreven:

http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=146484&start=15&postdays=0&postorder=asc&highlight=
http://forum.onemorething.nl/viewtopic.php?t=135635&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Heb dit ook eens meegemaakt denk ik,

moet je even alle apps sluiten, dan ging ie gelijk weer verder