office 2011 Mac

heb op mijn imac met een cd rom office 2011 for mac geinstalleerd, maar nu wil ik op mijn macbook air dit ook installeren, maar weet niet goed hoe ik er aan moet beginnen en wat de snelste en eenvoudigste manier is. heb al verschillende methodes gehoord zoals met DVD deling, met externe drive of via usb stick. wie kan mij hier even in wegwijs maken ?

Je kunt op de ene computer DVD- of CD-deling aanzetten in de Systeemvoorkeuren → Delen. Als je dat doet zou je vanaf de andere computer de DVD-speler moeten kunnen benaderen. Zie deze pagina van Apple over dit onderwerp.

Of de inhoud van de cd / dvd op je iMac kopiëren naar een USB stick. Dan kan je vervolgens Office vanaf de USB stick installeren op je MacBook Air. Persoonlijk denk ik dat dat de makkelijkste en meest betrouwbare manier, ben je niet afhankelijk van je netwerk.

Je kunt met Schijfhulpprogramma een kopie maken van de complete DVD naar een USB stick, via Restore.

https://support.apple.com/kb/PH22244?locale=nl_NL&viewlocale=nl_NL

is namelijk zo. kan een macbook air 11inch mid 2012 met 4gb geheugen en 64 flash op de kop tikken voor 300 euro en wil daar office 2011 op zetten. Deze wordt gebruikt voor gewoon te chatten, surfen, mails en word. Is dit een goede koop of zou dit toestel te licht en te langzaam zijn ?

Voor dat soort toepassingen gaat het prima, alleen die 64 GB SSD laat niet heel veel ruimte over voor andere opslag…

Inderdaad, dat gaat allemaal zonder probleem op een 2012 MBA.

Ik vraag me af of dat kan of gaat werken? Want als ik het goed begrijp wil je Office for Mac 2011 nu op 2 computers gaan gebruiken (iMac en MB-air)? Dan heb je volgens mij 2 licenties nodig? Of je moet de Office voor Mac 2011 met meerdere licenties hebben aangeschaft, dan zou het wel gaan lukken.

heb meerdere licenties en moet dus wel lukken, wat betreft de opslag. normaal gezien gaat er niet veel opgeslagen worden. fotos zullen in dropbox en icloud bewaart worden. Indien nodig kan er ook een sd kaart geplaatst worden of een externe schijf.Het is gewoon de bedoeling van de surfen en lichte taken. Hoop gewoon dat deze nu sneller is als de HP paviljon.

Het is een computer uit 2012, die zou geen moeite moeten hebben met software uit 2010. Ter illustratie: m’n MacBook unibody uit 2008 trekt bijvoorbeeld zonder problemen OS X 10.11 (uit 2015) met Office 2008.

oke ga het proberen en hou jullie op de hoogte van de gang van zaken.

Waarom niet gewoon Office 2011 downloaden van de microsoft.com/software-download/office en de productcode invoeren bij de eerste opstart van het programma.

De 11 incher heeft géén SD kaart slot, mogelijk ten overvloede. Betreft het plaatsen van een SD kaart voor extra opslag zal je dus een USB lezer moeten hebben.

Houd er rekening mee dat Microsoft Office 2011 niet meer gaat werken in High Sierra.

Er staat niet dat het niet meer gaat werken, enkel dat tijdens de beta periode niet alles correct werkt.

juist het wordt niet meer ondersteunt of geupdatet

Ga je engels bijspijkeren :wink:

Vertaald staat er:
Alle Applicaties in het Office voor Mac 2011 pakket bereiken het einde van de ondersteuning op 10 oktober 2017.
Oktober komt na September.
Dus er kunnen nog updates komen.

Er staat niet dat het niet meer gaat werken, enkel dat tijdens de beta periode niet alles correct werkt.[/quote]
Ik zeg ook niet dat het absoluut niet meer gaat werken, enkel dat je er rekening mee moet houden :wink:

alles geluk voor cd/dvd deling. office draait als een zonnetje op de macbook air. bedankt

is het mogelijk om in de toekomst het opslaggeheugen van een macbook air 11 inch 2012 uit te breiden met een samsung evo 850 met een M2 ssd adapter ?