Office versies

Ik zag dat er voor Microsoft Office 365 versie en versie zonder 365 zijn in app store IOS, ik weet als je een grote iPad hebt dan ervoor met betalen, alleen bij de gewone Office was de download toch gratis, of betaal je via abonnement achteraf?

Ik kan je niet helpen (ik draai nog Office 2011 op Mavericks). Maar ik verbaas mij erover dat op een site als deze, met veel gebruikers, velen met de nieuwste Office, er niet één is die even de moeite neemt je te helpen. Soms gebeurt het dagen voordat iemand een eerste antwoord krijgt. ?

sedikit,

 

dankjewel voor je reactie in ieder geval!

<p class="cite">sedikit op 20 juni 2020 om 13:36</p> Ik kan je niet helpen (ik draai nog Office 2011 op Mavericks). Maar ik verbaas mij erover dat op een site als deze, met veel gebruikers, velen met de nieuwste Office, er niet één is die even de moeite neemt je te helpen. Soms gebeurt het dagen voordat iemand een eerste antwoord krijgt. ?
Dit gaat over Office 365 op de iPad, niet op de Mac. Ik denk niet dat daar zoveel gebruikers van zijn - ik gebruik het niet in elk geval. Maar wat ik van de info op de App Store begrijp, kun je Office op de iPad gratis gebruiken, maar heb je voor de premium opties een Microsoft 365 account nodig. Welke dat zijn, merk je gauw genoeg vermoed ik.

Gewoon gratis.

 

https://www.microsoft.com/nl-nl/microsoft-365/blog/2020/02/19/new-office-app-android-ios-available/

 

Beste TheBigZ,

 

dankjewel voor je bericht, deze versie heb ik al geprobeerd. Is alleen voor de iPhone :frowning:

 

Ik heb al die Office apps ook op mijn iPad staan. Maar ik gebruik ze eigenlijk alleen voor mijn werk. En via mijn werk heb ik zo’n Microsoft Cloud abonnement.

 

Maar ik kan me herinneren dat ik de afzonderlijke apps (Word, Excel, PowerPoint) al gratis op mijn iPad had staan voordat ik ze voor het werk ging gebruiken.

 

https://apps.apple.com/nl/app/microsoft-powerpoint/id586449534

 

https://apps.apple.com/nl/app/microsoft-excel/id586683407

 

https://apps.apple.com/nl/app/microsoft-word/id586447913

dat klopt! alleen bij openen moet je een geldige officie 365 account hebben, ben daarom ff op zoek naar goedkope aanbieding

Licentie voor een jaar misschien?

https://tweakers.net/pricewatch/385589/microsoft-office-365-personal-nl.html

Het is een beetje verwarrend. De losse office programmas (Word, Excel etc) kun je apart downloaden. Om hier ‘premium features’ te gebruiken moet je dan in de app je Office 365 gegevens invoeren. Meer recentelijk heeft MS ook de Office app gemaakt waarin alle Office progs al zitten. Het zijn gewoon dezelfde apps en ook hiet moet je inloggen met Office 365, echter de app is alleen voor iPhone en niet voor iPad. MS zegt dat voordeel is dat de apps je meteen brengt naar je laatst gebruikte docs etc. Maar ik zie het voordeel verder niet echt.

 

Het voordeel van de office app is dat daar alle bestanden worden getoond: Excel, Word etc. Je hebt dus alles bij elkaar in één app. Je kan de bestanden ook vanuit de app openen en hoeft dus niet meer apart Excel, Word etc. te gebruiken / installeren.

Of dat inderdaad een voordeel is mag ieder voor zich bepalen.

iedereen hartstikke bedankt voor de snelle reacties!

uiteindelijk heb ik rechtsreeks bij Microsoft de goedkoopste basic business versie gekocht omdat ze toevallig aanbieding hebben, half jaar gratis en per maand €4.20, geen geld!

<p class="cite">Groentenboer op 23 juni 2020 om 10:58</p> Het voordeel van de office app is dat daar alle bestanden worden getoond: Excel, Word etc. Je hebt dus alles bij elkaar in één app. Je kan de bestanden ook vanuit de app openen en hoeft dus niet meer apart Excel, Word etc. te gebruiken / installeren.

Of dat inderdaad een voordeel is mag ieder voor zich bepalen.


@Groentenboer: deze werkt alleen op de iPhone, niet op de iPad Pro