Oh jee, wat nu? Spel is uit...

Mijn lief en ik hebben RtcW zo fanatiek gespeeld, dat we door alle levels heen zijn. Balen, want het was zo'n fijn spel. Ok, je kunt het nog veertig keer spelen voor het schieten, maar wat mij betreft is het wel klaar (ik ben meer zo'n type van de secret areas en de weg zoeken enzo, mijn lief meer van het schieten, dus dat vult mooi aan). Wie heeft voor mij een goede vervanging? Natuurlijk, Wolfie staat op eenzame hoogte, maar wat komt er bij in de buurt? Een combi van schiet- en zoek? Ik wil weer zo'n leuk spel!!!! :cry:

FF

Bespeur ik hier een ontluikende verslaving??? Ach... wat mooi toch altijd... :D

Ook ik heb RtcW gespeeld en het is altijd jammer als een spel uit is. Ik heb nu Ghost Recon gekocht, nadat ik eerst de demo gespeeld had, tot nu toe vind ik het een gaaf spel, dus misschien is dit ook iets voor jullie.

Dat spel roeleert! Met leuk Matrix-effectjes! (vertraagd enzo)

Geen idee of 't er voor de Mac is… heb 't op mijn PC gespeeld :innocent:

Als je iets zoekt met matrix effecten dan zit je ook bij Max Payne erg goed!! Heb em zelf niet maar lijkt me ook een heel goed spel.

Dennis

Ja, Max Payne is ook voor de Mac. Soldier of Fortune II is ook erg leuk. En natuurlijk is het nu (nogsteeds) wachten op UT 2003.

Adriaan

Goeie hint om Matrix effectjes in al je games te integreren. Speel ze op een performa :lol:

:D geweldig spel met all-time matrix effect, speelbaar op Apple II. Echt ongelooflijk mooi, jaren werk aan gehad. :wink:

Dennis

Firefly, als je van RTCW houdt zal je zeker van Medal of Honor houden! Dit game is zo intens! Het gaat ook over de Tweede Wereldoorlog. Het is ontworpen door het team van Steven Spielberg (Dreamworks Interactive). Als je die naam hoort, weet je al hoe realistisch en sfeervol het spel is. Het is soms beangstigend echt!!!!!

Eeeuh..wat is er mis met de good old Marathon saga? Of ga je me nu vertellen dat je die ook allemaal al uit hebt? Tip: Laat je lief dan levels voor je bouwen vol met secret area's en zo weinig mogelijk monsters en jij bouwt voor hem Shoot to kill-levels...

Hee, wat een tips allemaal!

Ghost recon heb ik al eens gespeeld, vond het een erg mooi, maar vooral
vermoeiend spel. je moet eindeloos lopen voordat er es iets gebeurd.
Niet zo succesvol…maar het ziet er wel heel verzorgd uit.

Max Payne heb ik geprobeerd op PC (sorry). Helaas niks met secret areas enzo,
maar inderdaad ook leuk.
Overweging waard om die aan te schaffen.

Mika, Medal of honor ken ik niet, maar als het van Dreamworks is zal
het er zeker goed uitzien! Ga ik zeker naar kijken.

Mickey, wat bedoel je met Marathon Saga?
Kun je daar eigen levels mee bouwen ofzo? Dat zou erg cool zijn!

En natuurlijk is het wachten op UT, maar daar is een ander forum voor…

Thanx allemaal voor de tips! (meer zijn natuurlijk altijd welkom!) :smiley: :lol:

Ken je de Marathon saga niet???? Eigenlijk is marathon de opvolger van DOOM en de voorloper van Quake en ons geliefde UT en RtcW. Marathon bestaat uit een aantal delen en is gemaakt door Bungie ([url]www.bungie.org[/url] en [url]www.marathon.org[/url]). En ja het spel bevat een editor..je kan dus zelf levels maken, wat je kan zelf een hele game maken als je dat wilt en de tijd er voor hebt... :lol: 1 nadeel....OS9 all the way....(gebruik je die Performa tenminste ook nog een X..hehe) :lol:

[quote:78c8ad0951].OS9 all the way....(gebruik je die Performa tenminste ook nog een X..hehe) [/quote:78c8ad0951]

Aarrrggg, mijn lieve OS9 macje boven is helaas deze week
overleden (we pogen nog te reanimeren),
dus thuis alleen nog OSX…

Nee, ken Marathon niet. Ben heel benieuwd.
Anders bouw jij toch es wat levels voor me? :innocent:

Als ik die intallatie cd's nog kan vinden....heb je Classic niet meer op je OSX mac staan dan? Kan je toch rebooten in OS9? Maar eigenlijk moet ik eerst ff vragen of je het überhaupt wat vind?? Of hebbie nog nie gekeken/gezocht? Heb ooit in ver lichtgrijs verleden (dus niet meer aan te klikken..hehe) wel wat levels gebouwd moet ik ook nog ergens hebben staan...maar ja...waaar???? :oops: