onbekende aansluiting in de muur. need internet!!

ik zit op een kazerne in duitsland en wil ook graag daar mijn pb op het web kunnen aansluiten. nu heb ik even rond gekeken of ik iets kan regelen maar tot nu toe denk ik dat heb bijna onmogelijk is.

de telefoon zit achter een centrale waardoor ik dus niet met een buitenlijn kan bellen. dus inbellen op een provider is niet mogelijk. nu ben ik de kabels van de tel. gaan volgen. en kom ik ergens in een zij-muur uit. waar ik dus nie verder kon. nu staat er wel een kas in de kelder waar ik vermoed de kabels uit komen, weet nie of dit mogelijk is… maar dat denk ik.

toen ben ik verder gaan kijken wat ik nog kon vinden en kwam ik een bepaalde aansluiting in de muur tegen, en heb nog geen idee wat het is maar heb hem wel los gehaald en kom wel uit op een telefoonlijn, ik heb nog niet getest of deze ook achter de centrale zit, maar nu is mijn vraag:
[img:3b3dec6500]http://www.opdefofo.com/IMGP1214.JPG[/img:3b3dec6500] wat is dit voor aansluiting???

please help I NEED INTERNET!!!

[url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=33299]Dubbelpost[/url] :x

Deze komt me inderdaad erg bekend voor...

En het is dezelfde vraag, en we kunnen er nog steeds net zo weinig mee. Je kan ook vragen, ja ik ben piloot, en ik zit dagelijks in die cockpit van een geheim toestel (specs niet bekend buiten de luchtmacht), en nu zit er op het bedieningspaneel, aan de linkeronderkant, je weet wel, boven dat rooie knopje, zit een blauw knopje. Weten jullie waar dat voor is?

Hoe moeten wij nu ruiken wat dat kabeltje ergens in een muur in een kazerne in Duitsland wel of niet kan betekenen voor je? Echt, serieus, hoe verwacht je dat wij dat gaan gokken?

Ik help mensen graag, maar dan moet je me wel de kans geven om ook echt iets reeels op te lossen ;).

Tip: vraag het eens in die kazerne… Je weet wel, je kamer uit en mensen aanspreken ;).

Reeno, een vraag 2 keer stellen heeft weinig zin. Je kunt de [url=http://forum.macosx.nl/viewtopic.php?t=33299]oude vraag[/url] weer onder de aandacht brengen door dáár een nieuw bericht te plaatsen. Liefst ook met nieuwe info.