onderweg lekker DVD's kijken? not dus.. regiocodes?!

ja ja.. daar zijn we weer..

Nu genieten van Pakistan. .het land van lekkere hapjes, mooie versierde trucks en goedkope software… Zo ook “originele” DVD’s. Eerst waren het VCD’s, maar nu dus de echte schijfjes voor maar 1 euro vijftig??? Alleen zijn het wel schijfjes met verschillende regio’s

Dus de DVD-player vraagt of ik nog een aantal keer wil schakelen tussen de regio’s. Dit kan maar 5 keer max!!! Dus voor reizende Mac gebruikers is er een probleem!!!

Of is er een manier om dit probleem te omzeilen?

Coen

ik weet dat je sommige dvd-spelers alvast regiocode vrij kan maken. als is dat natuurlijk niet zo legaal en heb ik er geen idee van of je dat ook met je mac voor elkaar kan krijgen.

Zo jij zit ver weg.

Is dit wat je bedoelt http://www.wormintheapple.gr/macdvd/download.html

Veel plezier

Welke is het?

gebruik dvd backup (zie versiontracker.com)

Off topic (sorry) :oops:

Ik heb effe gekeken op jullie site

GAAF !! Petje af dat jullie gewoon doen wat anderen denken of hopen.

Ook errug cool dat je het aandurft met een 20 jaar oude Land Cruiser. Ik heb er ook een uit '84 (korte FJ). Nog tegen specifieke gebreken aangelopen?

goede reis !

[img:914e7c7ab1]http://www.kriebel.nl/tlc.jpg[/img:914e7c7ab1]

Hoe kan je DVDBackup hiervoor gebruiken? Het maakt toch een alleen een kopie? Wat die Regio X programma's betreft: ik heb begrepen dat sommige werken als je drive zelf wel regiovrij is. Dit is niet altijd het geval. Ikzelf het een Powerbook 12inch van voor september 2003, en heb hiervoor de firmware moeten flashen om mijn drive te "ontsluiten". niet alleen om regiovrij te maken maar ook omdat niet alle schijven gelezen konden worden. Dit door toedoen van een blokkade van de mogelijkheden door apple software. Zie: http://superdrive.cynikal.net/ Dit was succesvol en iedereen met dezelfde gemankeerde Matshita drive kan ik dit aanraden (uiteraard wel op eigen risico).

wat vreemd is dat ik dat regio probleem niet voor heb op min titanium, op mn alumium dan weer wel??!!!

vreemd toch?

[quote:ebcee9d185="rpschade"]gebruik dvd backup (zie versiontracker.com)[/quote:ebcee9d185]

denk dat dit de beste oplossing is, maar ja, je hebt wel wat schijfruimte nodig

Dag dag.. dank voor al jullie reacties... dat van de back-up, had ik ook al een keertje gelezen, maar de reactie die ik niet gekregen heb, maar toevallig achter ben gekomen, is dat VLC [via versiontracker] ook de DVD's kan afspelen, en je de regio's niet hoeft te wijzigen... moet je wel je DVD-player omzeilen door in de systeemvoorkeurenpaneel [of hoe heet dat ook al weer, zit nu achter een wintendo] dvd aan te klikken en te kiezen dat ie VLC moet openen....

werkt goed…

Greetz all… p.s. kijk voor macjes buiten europa… op onze site bij challenges… Danny gaf opdracht…