Online beheer van afspraken

Ik ben op zoek naar een stukje websoftware om online mijn afspraken te beheren, dus met een kalender en een detail per afspraak. Ik werk vaak op een andere computer of op verplaatsing, en moet dus snel aan mijn afspraken kunnen via internet.

Natuurlijk moet deze applicatie te installeren zijn op mijn webspace, en liefst gratis. Wat ben ik toch veeleisend :innocent:

.mac accountje?

http://www.icalx.com/ ?

[quote:79262deebd="iBert"]Ik ben op zoek naar een stukje websoftware om online mijn afspraken te beheren, dus met een kalender en een detail per afspraak. Ik werk vaak op een andere computer of op verplaatsing, en moet dus snel aan mijn afspraken kunnen via internet.

Natuurlijk moet deze applicatie te installeren zijn op mijn webspace, en liefst gratis. Wat ben ik toch veeleisend :innocent:[/quote:79262deebd]
Is de andere computer soms ook een PC?
Yahoo-acount aanmaken?

[quote:94a4034518="angorawol"][quote:94a4034518="iBert"]Ik ben op zoek naar een stukje websoftware om online mijn afspraken te beheren, dus met een kalender en een detail per afspraak. Ik werk vaak op een andere computer of op verplaatsing, en moet dus snel aan mijn afspraken kunnen via internet.

Natuurlijk moet deze applicatie te installeren zijn op mijn webspace, en liefst gratis. Wat ben ik toch veeleisend :innocent:[/quote:94a4034518]
Is de andere computer soms ook een PC?
Yahoo-acount aanmaken?[/quote:94a4034518]

Yup, ik werk op een iMac als desktop en een Toshiba laptop.

Dan zou ik met Yahoo werken, dat is voor elk platform bereikbaar en aanpasbaar;

[url=http://www.php-collab.com]PhpCollab[/url] :?

PHPGroupWare is ook een erg leuk pakket!! Heb het een tijdje terug eens geinstalleerd om uit te testen. :)